Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günay
Altay

Singo(1) - Sanchez(2)- Akanji(3) - Eren
Sallai(4)- Kaan - Abdülkerim - Jakobs(5)

Hakan - Torreira(6)
Lemina(7) - Berkan

Sane(8) - İlkay - Lookman(9)
Yunus - Sara(10) - 2002 doğumlu kanat(12+1)

Osimhen(11)
Icardi(12)
2002 doğumlu forvet(12+2)

Kalmış 1 gün, bu saatten sonra ancak yedeğe Kaleci alınır o da bir ihtimal.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tostos'la simitçiye transfer yönettirirsen sonu böyle olur işte. 3 ay bekleyip sonunda Altay veya Onana alan aldığı gün defolup gitsin.

Galatasaray tarihinin yüz karaları.

Bugün kaleci biter ya ben sakinim. Orta saha için asıl gürültü kopmalı, as olmasa da rotasyona genişlik katacak birisi şart.

Ben bu ligi de anlamıyorum kardeşim. Bir adamın lisansi iptal edilmeden yenisi gelmemeli. Herifler 25 tsne yabancı oynatıyor eylule kadar. Sonra yok dondurmaymis bokmus falan filan.

Lookum gibi olur da orta sahaya 2 adam stopere 1 kaleye 1 adam daha lazım. En azından Osimhen'in mental olarak destekleyecek bir Nijeryalı vatandaş çok iyi olur yoksa bu yönetim anlayışını gördükten sonra Osimhen seneye ayrılır.

Hic kimse bitmeyecek be Ataaa kandirdilar bizi
:asd:
Stay Calm Chill Out GIF by Stan.

Sana düşmanlık yapanların avrupa listesine yetişsin diye bu sezonki 17.transferine daha ortada fol yumurta yokken basın açıklaması yapan aşağılık fenerliler yönettiğiniz kulübün eksiklikleri için 30 saat kaldı 30.
Takımın yavancı hakkında 2 +1 koca boşluk var.

Allah sizi kahretsin.

Demirbay'ın gönderilmesi çok kötü oldu. Az maliyetli ve rotasyonda iş gören bir oyuncuydu. Hangi akla hizmet gönderildi acaba? Şu an orta saha yedekleri Kaan ve Berkan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt