Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Afedersiniz de fb ilkayi gotune mi sokacak bu saatten sonra ? Talisca- Asensio hatta Szymanski var ayni bolgede ..
Ben ilkayin bu saatten sonra sirf para diye fbye gidecegine de ihtimal vermiyorum vizyonlu herif mesuta falan benzemez ..
yarın sonyönetim bugün son gün oldugunun farkinda degil galiba
Hedef avrupa avrupa diyip 13 kişiyle kadro kuruyorlarCL temposu yüzünden takımda olası sakatlıkların yaşanma ihtimali epey yüksekken, hiç bir şekilde kadro derinliği ile uğraşmıyorlar yav kafayı yersin.
Şu rahatlık vurdumduymazlık Belhanda'da Digane'de bile yoktu
Öyle bir şey varsa transfer olmayacak bundan dolayı ihaleyi üzerine almamak için kaçmış demekİstifa istiyoruz
Başka bir şey kesmez bizi
Eray etmiş zaten istifa diyorlar
@Umut Şimşek Bu gibi durumlarda Umut'um sevdiği için üstlenir ben hep ona yönlendiririm kanks yavgıcırdayan yerleri yağlayayım mı
![]()
Sırf o varsayımlar üzerine bile 2 tane 20 yaşında tempolu oyuncu almaları gerekiyorduCL temposu yüzünden takımda olası sakatlıkların yaşanma ihtimali epey yüksekken, hiç bir şekilde kadro derinliği ile uğraşmıyorlar yav kafayı yersin.
Şu rahatlık şu vurdumduymazlık Belhanda'da Digane'de bile yoktu
Boşa hayal kurmuşuzTottenham Lookman'ı da çekiyor inanılmaz bir takım oldular
Önce maç kadrosuna alınmalıYusuf bu sezon daha çok süre alır gibi duruyor rotasyonda
Onlar icin yarin son gun, kalan isimlere x3 x4 para vermek en iyi bildikleri is.yönetim bugün son gün oldugunun farkinda degil galiba
Plan yok yav.Sırf o varsayımlar üzerine bile 2 tane 20 yaşında tempolu oyuncu almaları gerekiyordu
Jelert gitti bir plan vardır diye düşünmek istiyorum