Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus'un son maçta dahi bir dakikadan sonra yorgunluğu sahaya yansıyordu
Haftada 2 maça dönünce o zaman Kavukçu kendisi oynayacak galiba
Barış'ın satılma ihtimali üzerine konuşuyorum
Kutucu dışında sağ ayaklı hücum oyuncumuz kalmıyor kanatta
Sallai bek oldu artik

Afedersiniz de fb ilkayi gotune mi sokacak bu saatten sonra ? Talisca- Asensio hatta Szymanski var ayni bolgede ..
Ben ilkayin bu saatten sonra sirf para diye fbye gidecegine de ihtimal vermiyorum vizyonlu herif mesuta falan benzemez ..

8 no olarak istiyorlar... Geriden oyun kuran orta sahaları yok, o rolde adam bakıyorlar...

CL temposu yüzünden takımda olası sakatlıkların yaşanma ihtimali epey yüksekken, hiç bir şekilde kadro derinliği ile uğraşmıyorlar yav kafayı yersin.

Şu rahatlık vurdumduymazlık Belhanda'da Digane'de bile yoktu
Hedef avrupa avrupa diyip 13 kişiyle kadro kuruyorlar

Ne desek boş

gıcırdayan yerleri yağlayayım mı
eldeki-ya%C4%9F-gresinin-yak%C4%B1n-%C3%A7ekimi-end%C3%BCstriyel-fabrikada-bilyal%C4%B1-rulman-koymak-i%C3%A7in-mekanik.jpg
@Umut Şimşek Bu gibi durumlarda Umut'um sevdiği için üstlenir ben hep ona yönlendiririm kanks yav :D

CL temposu yüzünden takımda olası sakatlıkların yaşanma ihtimali epey yüksekken, hiç bir şekilde kadro derinliği ile uğraşmıyorlar yav kafayı yersin.

Şu rahatlık şu vurdumduymazlık Belhanda'da Digane'de bile yoktu
Sırf o varsayımlar üzerine bile 2 tane 20 yaşında tempolu oyuncu almaları gerekiyordu
Jelert gitti bir plan vardır diye düşünmek istiyorum

İhale peşinde koşan yöneticilerle bi yere kadar oluyor işte.

3 orta sahayla tüm sezon patladık ya. toreira kaldırır belki o tempoyu da lemina 5 6 mçta bi sakatlanır. son güne hadi bi transfer beklet de barıs ın satılmasıyla 3 oyuncuya ihtiyac var minimum. hazır takımı da kuramadılar anasını satayim. hiç mi ağ kurmadınız bu zaman içerisinde ya. son 3 dönem gardiyi çıkar iyi transfer yok. bell ki gardi gene ortalıkta yok. bi fantezi pesinde geçen süreyle avcumuzu yalamaya az kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt