Tarık Arslan
10 Numara!
Forvetsiz CL challenge yapmıştık, şimdi de kalecisiz yapacağız.
Semedoyu çok yazdım burada çöp çekildi bitik dendi harbiden çok iyi değil ama bize yeterdi uyguna birde sol stoper alırdık mis gibisingoya 30 milyon verecegine belese semedo ve o parayla orta saha ve stoper alirdin
singo cok iyi topcuya benziyor ona lafim yok ama diger mevkiler bu kadar eksik kalacaksa bu paralari vermek mantik disi
rezil bir planlanma diyecegim de ortada planlama bile yok
yönetim öyle böyle sicmadi, kepaze herifler!
tsi 21:00 de bitiyorİngiltere'de transfer bugün bizim saatimiz ile 19:00'da bitiyor gibi bir şey okudum eğer doğruysa 5.5 saat içinde Manu, Martinez'i aldıktan sonra o para ile Villa'da Lammens'i alamaz gibi duruyor.
Icardi 11 oyuncusu olamaz artık. Kendi de kabullenmeli, Okan da. Geçen sezonun Mertens'i olabilir en fazla. Hele onu oynatmak için sistemi değiştirmek felaket olur.
Lookman + Hakan + İlkay geleceği şartta kalede Günay + Altay'a ben okeyim.Lookman boşta kalırsa alırız, seviyoruz böyle işleri ama kalede de Günay ..
Eksiğin var:Forvetsiz CL challenge yapmıştık, şimdi de kalecisiz yapacağız.
Tamam işte Hakan daha fazla şey yaptı Kerem den…Ne yapmis?
7m euro icin herseyini satti iste
YarınŞimdi bu gece 12 den sonra mı bitiyor yarın 12 sen sonra mı bitiyor bu geceyse geçmiş olsun
Berke alınsaydı yönetimi taraftar aforoz ederdi birazda gerçekler bende dahil kimse istemedi olan olduktan sonra semedo gelseydi berke olsaydı demekte saçmaPara yoktu berkeyi alsaydınız kaleye. Şov peşinde koştunuz gördük.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Avrupada transfer bittiği an burada şenlik var. Ve mutlaka finali güzel yapacaklar ben inanıyorum.Lookman + Hakan + İlkay geleceği şartta kalede Günay + Altay'a ben okeyim.