Nedim Tokuyucu
İmparator
Naptın ya yuh, elalem gelsin barışa böyle teklif yapsın o zmaanUğurcan için yapılabilecek max teklif Yusuf + Ahmed + Cuesta + Kazımcan + 2-3 milyon euro olur. Uğurcan'a da yıllık 1.25m euro. Daha fazlası soygundur.
Naptın ya yuh, elalem gelsin barışa böyle teklif yapsın o zmaanUğurcan için yapılabilecek max teklif Yusuf + Ahmed + Cuesta + Kazımcan + 2-3 milyon euro olur. Uğurcan'a da yıllık 1.25m euro. Daha fazlası soygundur.
Eeeeee gerisi nerede lan seks hikayesi mi yazıyorsun
Yav renktaş petrovici almadik bu paraya Petrovic. Müthiş potansiyelli kaleciyi.Anket sacmaydi. Ben de Ugurcan gelsin dedim ama o paralara degil. Anket yaniltici.
Bu nasıl bir yalan ya : D@sergendag
ÖZEL | Başkan Dursun Özbek, “Lookman’ı kaç paraya alırsak Barış Alper Yılmaz’ı o kadara göndeririz” diyerek Neom’un son teklifini reddetti.
Heee, 150 milyon bonservis harcanılan sezonda as kalecisiz CL maçı oynayalım.Ugurcan'a o para verecegimize Onana'yi bir sene kiralik alir yedege koyarim.
Sokayım onanaya… Günay de bari…Onana ugurcani cebinden cikarir aga. Ugurcan kim? Ne gibi basarisi var? 25 milyon euromu verilir buna?
Oynamayı bi ben mi istiyorum adı geçen çoğu kaleciden iyi instagram videolarından gömülüypr adam yavOnana ugurcani cebinden cikarir aga. Ugurcan kim? Ne gibi basarisi var? 25 milyon euromu verilir buna?
Oha ciddi mi buEkli dosyayı görüntüle 301601
Komedi bu kulüp ya kendi oyuncusuna laf sokuyor transfer açıklamasında