Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.266
- 5.747
- 1.983
Bu transfer iptal olur
İnşallah iptal olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu transfer iptal olur
Alakası yok uğurcan yukarıda da yazdım olumsuzlukta odağı kayan bir elman var üst üste büyük sıçışlar belgeselini çekiyor.Adam kendince haklı.Her maç maksimum 1 gol atan takımın kazanması için iyi kaleci lazım. Biz maç başına minimum 3 gol attığımız halde çoğumuzu Günay kesmiyor.
Bu transfer iptal olur
Ya kavukçu ya Hatipoğlu kavukçu&haluk yürekli Hatipoğlu &burhan can terzibizim mal muhabirlerin wp grubuna uğurcan bitti diye haber salan yöneticimiz kim acaba
ever gerçek
lan ogün iti, ifb alırkende böyle bağırıyormuydun ha, koca kafalı manda. Seni nasıl satmışlardı o ifb ye, karaktersiz herifOgün Temizkanoğlu: "Takımdaki herkesi satabilirsiniz ama Uğurcan’ı satmak asla olmaz!"
kutucu yu verelim gitsin. Sırtlarında taşır getirirler. Yusuf u bile verseler gıkım çıkmaz.konyanın kalecisini alıp devam edelim
1 konyalı iyidir, 2 konyalı risklidir, 3 konyalı td'yi işinden ederkonyanın kalecisini alıp devam edelim
Adam fb efsanesi normal değil milan ogün iti, ifb alırkende böyle bağırıyormuydun ha, koca kafalı manda. Seni nasıl satmışlardı o ifb ye, karaktersiz herif
Öyle olacak. Şuan Uğurcan GS'de diyenlerin hepsi 1-2 saate TS Uğurcan'ı bırakmıyor diye haber girecek. Uğurcan GS'de diye neye güvenerek haber yaptı GS muhabirleri anlamıyorum. TS yönetimi toplantıda denirken bir de.Yarın yine kalecisiz kalacağız gibi hissediyorum.
ciddi mi diye sorulunca ben fake olabilir mi gibi algıladım soruyu. o yüzden orijinal linki koydum.Şu twitleri SS alıp paylaşın. Linklemeyin yahu.