Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğurcan'ı beğenmeyen ve nşa'da istemeyen biri olarak yazıyorum.. Onana'ya alakası yok... Her yediği gol hatalı falan da değil... 25m fazla ama son gün fiyatı istemeleri normal... Güvenilir bir kaleci değil ancak suyunu çıkartmanın alemi yok kibar tabirle....
Uğurcan Çakır camiamıza hayırlı olsun ağabey..

sddefault-1.jpg
bi t'window

Kimse İsmail çipe muamelesi yapmıyor o para etmez diyor… ilk çıktığında ismi herkes ok demişti 25 + lar çıkınca istemez olduk…
Bu saatten sonra hangi kaleciye gitsen ederinden fazlasını sokacaklar.
Hele hele Avrupa'da transfer sezonu da bitmişken hiçbir kulüp sana as kalecisini vermez.
Uğurcan'a 8-10 her neyse fazladan vermemek için CL ve lige as kaleci olmadan mı başlayalım yani? Bu daha mı akla mantığa uygun geliyor foruma? Günün sonunda Uğurcan gelse de gelmese de 150 milyon filan bonservis harcamış olacağız son haberlere göre. Bu kadar yatırımı ve hayali 8-10 milyon için çöpe atmak mantıklı geliyorsa ben bir şey demiyorum. Ama kale yüzünden sezon giderse mabadımıza girecek miktar 8-10 milyonun kaç katı olur orasını da iyi hesaplasın bugün bu transfere karşı çıkanlar.

bu uğurcanı da satamazsın da 30 yaşına gelmiş umarım iyi oynar da en az 5 sene götürür ama hiç sanmıyorum

Ben uğurcan ı muslera dan ötürümhep sevmişimdir. Ama o paraya öküz alırız öküz… yapmayım etmeyin gardaşım… valla gidin Hakan falan alın Günay yeter ulan… rakibi paraya boğmanın ne anlamı var?

Bi tane kulübe cakacaklardi bu ugurcan cöpünü o da biz olduk tebrikler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt