Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saatten sonra hangi kaleciye gitsen ederinden fazlasını sokacaklar.
Hele hele Avrupa'da transfer sezonu da bitmişken hiçbir kulüp sana as kalecisini vermez.
Uğurcan'a 8-10 her neyse fazladan vermemek için CL ve lige as kaleci olmadan mı başlayalım yani? Bu daha mı akla mantığa uygun geliyor foruma? Günün sonunda Uğurcan gelse de gelmese de 150 milyon filan bonservis harcamış olacağız son haberlere göre. Bu kadar yatırımı ve hayali 8-10 milyon için çöpe atmak mantıklı geliyorsa ben bir şey demiyorum. Ama kale yüzünden sezon giderse mabadımıza girecek miktar 8-10 milyonun kaç katı olur orasını da iyi hesaplasın bugün bu transfere karşı çıkanlar.
Ağa 10 15 değil 25+6.5 milyona aldığımız adam… bak as kaleci diyorsun ama Günay’la kafa kafaya oynarlar… şurada Hakan Lookman falan dururken parayı uğurcan a gömmek bence saçmalık…

Ve ben bunu yıllarca muslera sonrası uğurcan gelsin diyen adamken söylüyorum bunu… uğurdan bize cl de Günay’dan ekstra bir katkı sağlamaz…

Yılda 1-2 defa sıçan efsane Muslerayı bile eleştiren bi Takım Taraftarı, ortanın az üstü kaleciyi bu paralara almamıza okeyiz diyor 😂 neyse inşallah ben yanılırım
Tuhaf degilmi. 25 milyon euroyu tl saniyorlar herhalde. Aaalllooo sen Galatasaraysin Real madrid degil. Iki gün sonra yine borc batagina girince görecegim sizi

Uğurcan'ı beğenmeyen ve nşa'da istemeyen biri olarak yazıyorum.. Onana'ya alakası yok... Her yediği gol hatalı falan da değil... 25m fazla ama son gün fiyatı istemeleri normal... Güvenilir bir kaleci değil ancak suyunu çıkartmanın alemi yok kibar

Uğurcan'ı beğenmeyen ve nşa'da istemeyen biri olarak yazıyorum.. Onana'ya alakası yok... Her yediği gol hatalı falan da değil... 25m fazla ama son gün fiyatı istemeleri normal... Güvenilir bir kaleci değil ancak suyunu çıkartmanın alemi yok kibar tabirle....
Renktaş amacım ugurcan değil her seferinde takımda düzeni bozan bir menajerle yine iş yapmak. Kaç aydır kaleci yok. Çıkıp biz musleranin gideceğini bilmiyorduk deyip taş taş geçmeleri. Ha bu paralar ugurcana cok bayağı çok. Ne diyeyim renktas umarım ben yanılırım.

yok ama 2 saat uzatma hakları oluyormuş ingiliz takımlarının evrak kürek işleri için. gece 12-1'e kadar ManCity çekmezse bir tık daha ümitleneceğim.
2 saat de doldu normalde. Son 1 saate ya açıklanır ya evrak yetişmedi zart oldu vs haberi düşer, Lammens’de açıklanmadı sanırım

gelip desteklemek düşer bize arkadaşlar yerlilere biraz sahip çıkalım dombili sosyal medya fenomeni icardi kadar değerleri olsun en azından , millet kendisine ana avrat sövenlere bile sahip çıkıyor

Günay'dan ne fazlası var dediğiniz Uğurcan Muslera'dan sonra yıllardır ligin en iyi performans veren ve hatta TS ile şampiyonluk dahi yaşamış bir isim. Baskının ne olduğunu da bilerek geliyor. Günay onun yaşındayken Anadolu'da oradan oraya gidip duruyordu. GS ile totalde 10 maç üste üste çıkmamış adamı Buffon yapıp Uğurcan'a İsmail Çipe muamelesi filan yapmak komik.
Burda kimse uğurdan çöp demiyor. Verilem paraya herkes karşı.

Ya ne bileyim, 30m'ler falan hava da uçuşuyor Hakan'a çıksak bu parayı Inter verir, Ilkay + Hakan gelse Günay ile devam yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt