Salih Babalık
Tecrübeli Üye
- 17 Mayıs 2012
- 7.494
- 1.651
- 1.438
Ts de iş yapmış olabilir ama Anadolu'dan ederinden pahalıya alınıp, katkı veren topçu var mı bugüne kadar ?ne alaka hocam uğurcan ts'yi şampiyon yaptı tabata ne yaptı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ts de iş yapmış olabilir ama Anadolu'dan ederinden pahalıya alınıp, katkı veren topçu var mı bugüne kadar ?ne alaka hocam uğurcan ts'yi şampiyon yaptı tabata ne yaptı
diğer transferlerin oyalanıp son gün bol keseden paraların saçılması masum gelmiyorYazdım yukarılarda
Dursun baştan beri Uğurcan istiyor, Ederson mevzusunda da o yüzden çingene pazarlığı yaptılar.
ederinden bağımsız bizim tsden aldığımız yerlilerin nerdeyse hepsi iş yaptıTs de iş yapmış olabilir ama Anadolu'dan ederinden pahalıya alınıp, katkı veren topçu var mı bugüne kadar ?
Restes'in olmamasına üzüldüm büyük bir potansiyeli vardı bence.Yazdım yukarılarda
Dursun baştan beri Uğurcan istiyor, Ederson mevzusunda da o yüzden çingene pazarlığı yaptılar.
ManU ciddi adam yolladı. Osi'yi iyi kurtardık oradan. Acaba Inter Hakan'ı bu sene salmazsa, mecbur 1 ortasahaya daha ihtiyacımız olduğu için Bayern'den Goretzka'ya mı yükselsekKac gun oldu yav zaten haftalardir belliydi o transfer