Cengiz Usta
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 2.469
- 2.928
- 1.198
Cidden menajeri olan malum şahsı kovduysa saflarına geçeriz mecbur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 yıldır batıyoruz be Hüsnüm. Bata bata tek donemde 200m harcayacak hale geldik. Relaks ol takma bosver.
Bence yok ama bunlar son gune kaldi diye sasirmis olabilirler5 6 olmasının sence imkanı var mı :d
Maliyete total olarak bakarsak:Ederson'u almaliydik.
Ugurcan Ederson'dan daha pahali olamaz bu gezegende.
Orasi öyle.Ona müdahale edilebiliyor.
Kesin değişmez diyemiyoruz...
Genc artıyor 10 arti 4 galibaSeneye 2 düsüyor, öyle degilmiydi? 10+2.
yav ne alaka ugurcan 3 alması gayet normal adam kac yıldır ts as kalecisiTavrında haklıymış bu olan bitenden sonra gidip kafalarına pislese hakkı.
Vallahi Türkiyeden ürün almıyorum ya en basiti kullandığım kask Türkiyede 60 bin tl, Almanya'dan tır ile getirttiyorum 25 bin tl ki döviz ile kazanmama rağmen böyle yollara başvuruyorum neyse konudan çıkmadan, 30m'e neler alınır nelerBugün kayseride polo shirt gördüm storeda fiyatina bakayim dedim 100 euro ediyordu. Tr de yasayip alabilene helal olsun. Verdigimiz parada böyle ugurcan gibi cöplere gidiyor

Uğurcan'a +1 skor yazdım bravo aslan.
İroni mi bilmem ama aynı maliyete Uğurcan daha mantıklı oldu.Edersonu fbye kakalayıp, Uğurcanı aldık. Bunlar Edersona girmese Uğurcana girip 30 milyona alırlardı Dursun başkana biat edelim.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akıllanmıyoruz bir türlü. Her transfer dönemi elzem transferleri son haftaya bırakıyoruz. Son hafta ihtiyaç olmayan lüks fırsat tranferlerine bakılır sadeceBonservis'te her türlü ederinden fazla verdik.
bakalım açıklanıınca anlayacağız. 6 hiç sanmam amaBiri 3 diyor baskasi da 5-6
kime inanacagimi sasirdim