Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Borsa+florya+cl geliri+mağaza gelirleri+stat geliri+sponsor anlaşmaları falan derken gırtlağa kadar para doldukFloryadan gelen sıcak paranın içinden geçtik muhtemelen
Hayırlı olsn
Benim de en büyük endişelerimden biri bu. Dövizde böyle bir oynama olursa büyük batarız ki nasıl mevcut düzeyde tutabildiklerini de bilmiyorum. Biz büyük batarız, bence chobanispor bizden de büyük batar. Ali falan da kurtaramaz onları öyle tahmin ediyorum. Ya da batmak yerine yeni bir bankalar birliği anlaşması ile yeniden kucağa otururuz. Allah muhafaza.Biz net soyluyorum batariz..Doviz soyle %25-30 oynasin gorecegim bizim manyaklari ..
Lookman 65 falan bekleniyorFranculino Dju +Lookman çözebiliriz Barış'ı satıp
25m Dju
10m kira+35m opsiyon Lookman
Ederson Çağlar ve Skrinarla pas yapar umarım bol bolEderson'un Fener'e katabileceği hiç bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ayağı iyi kalecinin Fener oyununa etkisi pek olmaz. Kalecilik lazımdı onlara. Yanlış yaptılar. Bizden çok daha fazla pozisyon veriyorlar. Kaderin cilvesi yine yüzümüze güldü gibi hissediyorum.

Valla maaşlar falan derken 250 300 milyon euroluk taze bir borç olacak önümüzde. Allah sonumuzu hayır etsin.Sezon sonu bazı abilerle konuştuğumuzda Osimhen’e 70m€ vermelerinin bile kulübün kasasını boşaltacağını söylüyorlardı. Şimdi geldiğimiz yere bak. Dursun çok büyük kumar oynuyor.
Davinson
Jakobs
Singo
Torreira
Lemina
Sara
Sallai
Sane
İcardi
Osimhen
Kaan
İlkay
Günay
Berkan
Yunus
Jankat
Metehan
Eren
Barış
Abdülkerim
Arda
Uğurcan
22 kişi oluyor Ahmed gidince
Hayırlı olsn
Benim de en büyük endişelerimden biri bu. Dövizde böyle bir oynama olursa büyük batarız ki nasıl mevcut düzeyde tutabildiklerini de bilmiyorum. Biz büyük batarız, bence chobanispor bizden de büyük batar. Ali falan da kurtaramaz onları öyle tahmin ediyorum. Ya da batmak yerine yeni bir bankalar birliği anlaşması ile yeniden kucağa otururuz. Allah muhafaza.
Bu paralara Lunin munin birini çekerdik hala söylüyorum, ne bileyim petrovic falan olurdu yani. 20m Petrovice vermediler, o da doğruysa tabi.39 bons
15 mıo maaş
5 yıl sözlesme
195 m € yapıyor donnaruma maliyeti citye
bize gelse 20 maaş isterdi
ugurcan 25 bons desek 3 maas desek 40 a gelıyor toplam
195 m € 40 m € fark yok mu :d
25 çok tabiUğurcanın iyiliğinden bağımsız 27.5 bonservise ne düşünüyorsun