Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon sonu bazı abilerle konuştuğumuzda Osimhen’e 70m€ vermelerinin bile kulübün kasasını boşaltacağını söylüyorlardı. Şimdi geldiğimiz yere bak. Dursun çok büyük kumar oynuyor.

30 yaşında adami 30 milyona verdi trabzon. Toplantı falan hikaye göbek atıyordur herifler

ugurcan nefis olur hafizalarinizi bi calistirin tsden kimi aldikta tutmadi??? eren sayesinde yillardir solbek zorununu cözdük.

Çok net ağır kazık yedik ama olumlu yönü yabancı sınırında elimiz rahatladı. İstediğimiz parayı verirlerse Barış'ı satabiliriz artık.

Biz net soyluyorum batariz..Doviz soyle %25-30 oynasin gorecegim bizim manyaklari ..
Benim de en büyük endişelerimden biri bu. Dövizde böyle bir oynama olursa büyük batarız ki nasıl mevcut düzeyde tutabildiklerini de bilmiyorum. Biz büyük batarız, bence chobanispor bizden de büyük batar. Ali falan da kurtaramaz onları öyle tahmin ediyorum. Ya da batmak yerine yeni bir bankalar birliği anlaşması ile yeniden kucağa otururuz. Allah muhafaza.

GzyeY-ZXwAAFH31

Ederson'un Fener'e katabileceği hiç bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ayağı iyi kalecinin Fener oyununa etkisi pek olmaz. Kalecilik lazımdı onlara. Yanlış yaptılar. Bizden çok daha fazla pozisyon veriyorlar. Kaderin cilvesi yine yüzümüze güldü gibi hissediyorum.
Ederson Çağlar ve Skrinarla pas yapar umarım bol bol

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezon sonu bazı abilerle konuştuğumuzda Osimhen’e 70m€ vermelerinin bile kulübün kasasını boşaltacağını söylüyorlardı. Şimdi geldiğimiz yere bak. Dursun çok büyük kumar oynuyor.
Valla maaşlar falan derken 250 300 milyon euroluk taze bir borç olacak önümüzde. Allah sonumuzu hayır etsin.

Davinson
Jakobs
Singo
Torreira
Lemina
Sara
Sallai
Sane
İcardi
Osimhen

Kaan
İlkay
Günay
Berkan

Yunus
Jankat
Metehan

Eren
Barış
Abdülkerim
Arda
Uğurcan

22 kişi oluyor Ahmed gidince

Şimdi burada 10 yabancı olduğu için her türlü yazarsın da... Yabancın 14 olursa o alttaki 5 TR'de yetişme Türk'ün birini yazamazsın. Aynı şekilde yabancı 14 olursa gurbetçilerin birini de yazamazsın. Mesela Hakan da gelse 3 sınırın olacağı için Günay İlkay Hakan yazınca Kaan dışarıda kalır. Ya da işte 14 yabancıdan elzem olmayan genç birini falan yazmayacaksın. Ya da 13 yabancıyla yetineceksin.

Benim de en büyük endişelerimden biri bu. Dövizde böyle bir oynama olursa büyük batarız ki nasıl mevcut düzeyde tutabildiklerini de bilmiyorum. Biz büyük batarız, bence chobanispor bizden de büyük batar. Ali falan da kurtaramaz onları öyle tahmin ediyorum. Ya da batmak yerine yeni bir bankalar birliği anlaşması ile yeniden kucağa otururuz. Allah muhafaza.

Tek umudum kara para falan aklama ihtimalimiz muhtemelen fener de yapiyordur aynisi

39 bons

15 mıo maaş

5 yıl sözlesme

195 m € yapıyor donnaruma maliyeti citye

bize gelse 20 maaş isterdi

ugurcan 25 bons desek 3 maas desek 40 a gelıyor toplam

195 m € 40 m € fark yok mu :d
Bu paralara Lunin munin birini çekerdik hala söylüyorum, ne bileyim petrovic falan olurdu yani. 20m Petrovice vermediler, o da doğruysa tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt