Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetime karşı yangın işine şimdilik biraz ara veriyorum
Derhal Hakan'ı alıp getirin buraya

#HakanCimboma

Simdi son kez bu kaleci konusunda iki kelam edeyim. Daha fazlasinada gerek yok bittigi icin transfer (resmi aciklamadaki rakamlar onemli tabi)

Dursun baskanin ne kadar ederson isinde o maas vermem durusunu tebrik etsemde, at gozlugu takarak (Haluk :ilk gunden beri istedigi oydu) boyle bir kaleci sureci biz niye yasadik. Demek biz hic kimse ile aslinda ugrasmamisiz ciddi anlamda??

Baksana mesajlar vs bile hazirlanmis zaten, onceden planli bir is bu.

Boyle iken biz 1 aydir ne kafalar yasadik ki?neden yasadik ya da? Yok kaleci antrnorlerine biraktik degerlendirmeyi vs vs triplerine ne gerek vardi ki? Donnaruma haricinde ugurcanmis olay. Hocanin bakisindan ziyade baskanin direkt istedigi kaleci ne alaka anlamlandiramadim.

Belli ki bizim oyuncumuz oldu, basarilar dileyecegiz, arkasinda duracagiz.

Yonetimden artik tiksiniyorum.

Yunus ve Uğurcan şu menajerden kurtulmalı.

uğurcan çakır'ın aldığı büyük maç var mı
bulamadım da

avrupada maçı bile yok
tam bir avrupa kalecisi

apk895g.png

Barış satılacak belli, yedek forvet şart. 1 tane kiralayın.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sane’yi anında satman :)
Sane diagne donk ziyech karışımı ruhsuz eli belinde dolandigi sürece yakında yedek kalir.
Bayernde makina gibi ileri geri oynayan gelip bekten top alıp 50 metre top süren adam gitmiş yerine başkası gelmiş sanki ligi mi umursamiyor ne yapıyor korkuyorum Sane den devre arası satarsak sasirmam

Haluk bos yapma en az 2 yabanci gelecek hatta calhanoglu olmazsa ben 3 yabanci bekliyorum.. Bunlar sadece lige de yetisebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt