Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para için teminat istemişiz vermemişler, bunlar parayıda ödemez

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Napoli başkanına artık kızmıyorum

Adam bize transfer nasıl yapılırı öğretti

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Cengiz'i ibra etmeyenler bu adamları nasıl ibra ediyorsunuz yav

Bu kadar para nerden geliyor. Sponsor yardimiyla bir seyler yapmaya calisiyorduk. Ama artik bu rakamlari Real bile harcayamiyor. :D

Trabzonsporu satsan 36 milyon euro etmez böyle saçmalık yok fırsat transferi beklerken nelerle karşılaşıyoruz.Kevin Mieri ya da Brezilyadan Kaleci Altay falan alsaydık daha iyiydi.

Barış'ın kalması 3 transfer haberi gibi kim ne derse desin , gitseydi gücümüz çok düşecekti
Yanlış düşünüyoruz barış bir daha ne maaş konusunda o rakamı görür ne de bonservis
Tek problem son gün yaşanmasıydı. Seneye gene Araplar vermezse ki vermez barış bir daha o rakamları görmez
O yavşak fb li menajerin bok yemesiydi barış transferi.
Gs nin gittiği oyunculara sulandıkları yetmedi gs yi içerden parçalamaya çalıştılar

36 milyon avro ne demek lan Allah belanızı versin!!!!

Soygun bu soygun!! Büyük soygun bu. Ben dedim size Kerem ile alakalı yukarıdan gelen telefon sadece Kerem ile alakalı gelmemiş olabilir diye...

29 yaşında, TR şartlarında iyi denebilecek kaleciye 36 milyon avro gömmek demek Galatasaray'a ihanet etmek demek, Galatasaray'ın içini boşaltmak demektir. Adnan Polat'tan daha beter gideceksin Dursun...

36 milyon ne yav lokmanı alsaydın kaleci günay yanına ligde ki kalecilerden iki tane yedek alsaydın gençlerden..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt