Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
36 milyon avro ne demek lan Allah belanızı versin!!!!

Soygun bu soygun!! Büyük soygun bu. Ben dedim size Kerem ile alakalı yukarıdan gelen telefon sadece Kerem ile alakalı gelmemiş olabilir diye...

29 yaşında, TR şartlarında iyi denebilecek kaleciye 36 milyon avro gömmek demek Galatasaray'a ihanet etmek demek, Galatasaray'ın içini boşaltmak demektir. Adnan Polat'tan daha beter gideceksin Dursun...

36 milyon ne yav lokmanı alsaydın kaleci günay yanına ligde ki kalecilerden iki tane yedek alsaydın gençlerden..

Yav şuna da haftalardır pompalıyorsunuz ne olmasını bekliyorsunuz diyesim geldi de dava ediyorlar sonra. :asd:

Yav bu kadar gömüyoruz madem 20 hakana 40 ta lookmana gçmelim en azından kadro bu sefer oldu diyelim

Uğurcan
Singo Davinson Abdülkerim Eren
Hakan
Torreira İlkay
Sane Osimhen Lookman

Merak ettiğim bir durum var, Trabzon yıllardır vasat ve iyi kaleciler yetiştiriyor bravo, hangi modeli kullanıyorlar örnek almamız lazım. Bizden yetişen hiç yok.
Modelle alakalısı yok futbol kulüplerine ulaşım çok kolay ve Şenol vs şeklinde gelen bir birikim var aileler bu konuda teşvik sahibi.

Ayrıca küçük futbol kulüpleri birbiriyle yarışıyor trabzona futbolcu verebilmek için. Benim yeğen 14 yaşındayken 190 boyu vardı trabzon alt kulüplerinden birinin kalecisiydi. İzbandut gibi herif. Bu ne lan dedim abi altyapıyı görsen ben neyim ki dedi.
Teknoloji ve farklılaşmayla birlikte oradan çok daha yetenekli çocuklar gelecek. Bu dediğim çocuk bu sene 17 oldu işte geçen sene futbolu bıraktı elenmek zorunda kaldı.

Bizim gibi olsun elimde bu olduğu için bunu tutuyoruz muhabbeti yok adamlarda.
Galatasaray futbol okulu diye okullar var anadolunun çeşitli yerlerinde rica minnet futbolcu topluyorlar.
Psg akademi bile çoğu şehirde tutunamadı. Farklı bir kültür bunlarınki.

Altyapılarını Scout ağı ile talan edersek çok başarılı veletler indiririz.

20m€ daha üzerine katip trabzon kulübünü satin alsaydik bari.

Taksitle bile makul değil bu arada. Ama 3-4 yıla bölünmüştür bu paralar verildiğine göre.
Değil tabi de.. Transferi son güne bırakırsan böyle öperler adamı..

Fiyatlar düşsün diye son günü bekliyoruz diyen Ünal Aysal ın laneti bu yahu.. O gün bugündür son gün öpülmelerine doyamadık..

bu sezon şampiyonlar liginde çeyrek final yapmazsak batıyoruz edirnekapı

Yav bu kadar gömüyoruz madem 20 hakana 40 ta lookmana gçmelim en azından kadro bu sefer oldu diyelim

Uğurcan
Singo Davinson Abdülkerim Eren
Hakan
Torreira İlkay
Sane Osimhen Lookman
sol stoper'de lazım Haaland elek eder Apo'yu bence Davinson'u da edecek de neyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt