Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.667
- 73.203
- 5.188
Güzel karılara at orda sırıtmaznöbete atamam sakıncalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel karılara at orda sırıtmaznöbete atamam sakıncalı
Daha kafalar çok taşlara vurulacak rtaşHala Dursun'un taninmis bir yabanci teknik direktörü getirebilecegini düsünen naif arkadaslari görmek beni üzüyor.
Ne cabuk unuttunuz bu capsiz adamin ilk baskanlik dönemindeki beceriksizligini.
isim ver !!!
Hocam ben gelsin istemem. Başarılarına saygı duyarım . Bakalım hayırlısıOdaklandığında maça hazırlık için büyük hoca.
Ama kadro kurma , sezon başı kampı ve oyuncu değişikliklerinde artık baya overrated. Geçen sene Bjk maçında onları dağıtmışken 3-1’de geriye yaslandırdı takımı.
dursunbaskancüzdansallıyor.gifDaha kafalar çok taşlara vurulacak rtaş
Seçim dönemi atıp tutması kolay. Onu alırım, şunu getiririm diye.
Hele dursun'a nasıl inanıyorlar anlamıyorum. Efsunlanmış gibiydi herkes
Reis hoşgelmişsen var mı haberler at üstümüze biraz serinleyelimOrtalık çok sakın şu anda ama 2011 yazı 2017 yaz transfer dönemi gibi çok yoğun bir transferi dönemi geçireceğiz öyle gözüküyor. Her şey bittginde çok iyi bir kadro kurulmuş olur. Sonra da muhasebe başlar. Şuna çok, şuna fazla para verdik diye.
isim ver !!!
Gallardo'yu getirebilecek durumdaysak hala getirmiyorsak ayıp. Getirin kardeşim Gallardo'yu bu taraftar Gallardo'yu 15 senedir bekliyor.Galatasaray tercih ederse De Zerbi ya da Gallardo'yu getirebilecek durumdaymış. De Zerbi en çok parayı isteyen isim.
GALLARDOOOOO
Okan'ı getirmeyin o zaman..
Daha kafalar çok taşlara vurulacak rtaş
Seçim dönemi atıp tutması kolay. Onu alırım, şunu getiririm diye.
Hele dursun'a nasıl inanıyorlar anlamıyorum. Efsunlanmış gibiydi herkes