Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala Dursun'un taninmis bir yabanci teknik direktörü getirebilecegini düsünen naif arkadaslari görmek beni üzüyor.

Ne cabuk unuttunuz bu capsiz adamin ilk baskanlik dönemindeki beceriksizligini.
Daha kafalar çok taşlara vurulacak rtaş

Seçim dönemi atıp tutması kolay. Onu alırım, şunu getiririm diye.

Hele dursun'a nasıl inanıyorlar anlamıyorum. Efsunlanmış gibiydi herkes

Ortalık çok sakın şu anda ama 2011 yazı 2017 yaz transfer dönemi gibi çok yoğun bir transferi dönemi geçireceğiz öyle gözüküyor. Her şey bittginde çok iyi bir kadro kurulmuş olur. Sonra da muhasebe başlar. Şuna çok, şuna fazla para verdik diye.

Odaklandığında maça hazırlık için büyük hoca.

Ama kadro kurma , sezon başı kampı ve oyuncu değişikliklerinde artık baya overrated. Geçen sene Bjk maçında onları dağıtmışken 3-1’de geriye yaslandırdı takımı.
Hocam ben gelsin istemem. Başarılarına saygı duyarım . Bakalım hayırlısı

Ortalık çok sakın şu anda ama 2011 yazı 2017 yaz transfer dönemi gibi çok yoğun bir transferi dönemi geçireceğiz öyle gözüküyor. Her şey bittginde çok iyi bir kadro kurulmuş olur. Sonra da muhasebe başlar. Şuna çok, şuna fazla para verdik diye.
Reis hoşgelmişsen var mı haberler at üstümüze biraz serinleyelim

Üst düzey yabancı hoca olmuyorsa ve Nuri Şahin'i de getiremiyorsak beklemeden Okan Buruk gelsin, Okan Buruk bir şansı hak ediyor bakalım neler yapacak. Tek kulvarda olduğumuz bu sezonda hem ligi hemde takımı tanıma avantajıyla etkili olabileceğini düşünüyorum en azından bu sezonluk.

Galatasaray tercih ederse De Zerbi ya da Gallardo'yu getirebilecek durumdaymış. De Zerbi en çok parayı isteyen isim.

GALLARDOOOOO

Okan'ı getirmeyin o zaman..
Gallardo'yu getirebilecek durumdaysak hala getirmiyorsak ayıp. Getirin kardeşim Gallardo'yu bu taraftar Gallardo'yu 15 senedir bekliyor.

Daha kafalar çok taşlara vurulacak rtaş

Seçim dönemi atıp tutması kolay. Onu alırım, şunu getiririm diye.

Hele dursun'a nasıl inanıyorlar anlamıyorum. Efsunlanmış gibiydi herkes

Diger takimlarin taraftarlarina kiyasla ben bizim taraftarlari hep daha akli basinda sanirdim. Yanilmisim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt