Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Servet Yardımcı ve Mehmet Baykan Federasyon yönetim listesinden çıkarıldı. Tahkim kurulu. tüm üyeleri ile istifa etti hepsi azılı Galatasaray düşmanı idi
Çok hızlı başladı Dursun Başkan çok. Olay sadece transfer değil...

Doğru. TFF yönetimi GS ağırlıklı oldu. Tahkim ve disiplin kurullarının istifası istenmişti, gerçekten ettilerse GS ağırlıklı kurullar oluşturulabilir.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Yanlış anlamayın da De Zerbi PL’yi ikinci tamamlamış takıma 2 tane atarak yense burda sabah akşam maç videosu dönerdi. Psg,Leipzig,Manu’lu gruptan çıkamadı o ayrı. Zaten imkansız bir işti.

Kadromuz iyi olsa okan yine gelsin ama kadro baştan aşağı değişmeli. bunu yapacak isim okan mı onu tartışıyoruz hocam. Yoksa adam iyi top oynatıyor oynatınca laf eden yok ona.

getireceğimiz adam tutmazsa onu kovar okan'ı getiririz

dursun başkanımın planı böyle gibi

okan kendini ağırdan satmayıp naza çekmediği için milletin gözünde değeri düştü hemen. bizim insanımız kendisini dev aynasında gören tipleri seviyor.
Bende en çok bu yüzden istiyorum yarım yamalak hoca olan ismail bile feneri bir derledi topladı çünkü orda olmak çok istiyordu Okan hoca onun yanında yüz kez daha hocadır şampiyon apoleti vardır Rose schalkeden atıyorum teklif aldığı anda kaçmaya yer arayacak adam gladbach i bile yüz üstü bıraktı

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocaaammmmm

Coach Volkan Demirel of Fatih Karagumruk during the Turkish Super... News  Photo - Getty Images

Kanka bizim scout ekibi tarayacaksa geçmiş olsun. Önerdikleri adamları gördük daha taze taze
Yok be ben gene ümitliyim. Hocalar Babel - Feg takıntısı yaşamayı bırakıp adam kazansalardı biraz farklı şeyler konuşurduk bence. En azından Morutan için net konuşurduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt