Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FT hocam uefa kupası almış rose ile gallardonun başarısı varmış beyler söyleyin

Ekli dosyayı görüntüle 162816

Okan’a yapılan transfer yakıştırmaları. ve Okan’ın Akhisarda 17-18’de yaptırdığı transferler.

Utanır mısınız sanmam.

ironi mi yaptın renktaş emin olamadım ama ironi değilse başakla yaptığı transferleri de atsaydın keşke.
1655414765942.png

gulbrandsen dışında elle tutulur bir berkay var
ravil 2.5mye alındı cocuk stoperden sol beke kaydı...
muhammed şengezer volkan babacanı kesemiyor
viera başaktan sonra takım bulamamış boşta
crivelli anlatmaya gerek yok
azubuike :)

başakşehir dışında bonservis ödeyip aldığı topçular da bunlar.
1655415128839.webp

Son düzenleme:
Secim basligindaki dursuncular hesap verin

Servet Yardımcı ve Mehmet Baykan Federasyon yönetim listesinden çıkarıldı. Tahkim kurulu. tüm üyeleri ile istifa etti hepsi azılı Galatasaray düşmanı idi
Çok hızlı başladı Dursun Başkan çok. Olay sadece transfer değil...

ironi mi yaptın renktaş emin olamadım ama ironi değilse başakla yaptığı transferleri de atsaydın keşke.
Ekli dosyayı görüntüle 162821

transferi yerli monçi cenk beye yaptırırız

Servet Yardımcı ve Mehmet Baykan Federasyon yönetim listesinden çıkarıldı. Tahkim kurulu. tüm üyeleri ile istifa etti hepsi azılı Galatasaray düşmanı idi

sanki biraz da transfer ve hoca ha

geçen sene xg'leri tuttursak servet mervet derdimiz de bile olmazdı

bu adam saglikli degil gibi

Oooww lyon ortada kaldı, gallardoyu alırlarsa şaşırmam

lyon 7 ve uzeri m euro maas verir mi - cunku - gallardo suan o civar aliyor senelik. onceki mesajimda belirttigim uzere.

benim nacizane gorusum lyon hoca konusuna ; *de zerbi'yi shaktar'a gitmeden once cok isitiyorlardi - o donem alamadilar. bunu da bir kac mesaj once deginmistim.
ozetle; biz biraz daha bekleyelim once bi lyon yapsin bi de orda izliyelim kendisini... gibi bir duruma gelecek son radde.

kim olacaksa olsun artik. baskanlik secimi yuzunden ekstra 1 ay kaybettik .dolayisiyla cok gec basladik hoca konusuna. camia olarak buyuk hata.

Ekli dosyayı görüntüle 162821

Hocam bu liste 2019’da alınan oyuncuları da kapsıyor. 2019’da Başakşehir zaten şampiyon oldu.
Azubuike mesela burda biz almadık diye çokça söven olduğunu hatırlıyorum.

C9E1A96F-03DE-49F2-9449-B949D52CBDB9.png

2020 yazı transferlerine bakmak lazım. Şu 7 transfer’den hangisine saçma dersin mesela? Bedelsiz Guiliano,Rafael,Hasan Ali çekmişler. Takımda İrfan , Visca falan var daha.

Okan hocayı neden bu kadar küçük görüyor forumun geneli ilginç doğrusu De Zerbinin İtalya'da yaptığını Türkiye Ligi'nde yaptı Akhisarla kupa kazanmak çok önemli bir başarıdır çünkü gelir kalemi ve yeterli bir kadrosu olmayan bir takımla bunu başardı benim en çok içime sinen isim Gallardodan sonra

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sezenciler ile yıldız tilbecilerin kavgasında;ortada kalan fatih ürek gibi hissediyorum kendimi:cautious:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt