Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.697
- 73.228
- 5.188
FT hocam uefa kupası almış rose ile gallardonun başarısı varmış beyler söyleyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avcıyı kovuyormusunuz?ekibimize yakışabilir
rumenlerin en iyi topçusu o herif gibi duruyor ama pahalıdırRazvan dedin aklıma marin geldi. 2 rumenş yollayıp bi de onu deneyek ama bu tutan cinsten
Puştkaş nasılrumenlerin en iyi topçusu o herif gibi duruyor ama pahalıdır
2sini aldığımıza satsak alırıx kanka yavrumenlerin en iyi topçusu o herif gibi duruyor ama pahalıdır
o ikili elimizde patlayacak gibi geliyor2sini aldığımıza satsak alırıx kanka yav
Ekli dosyayı görüntüle 162816
Okan’a yapılan transfer yakıştırmaları. ve Okan’ın Akhisarda 17-18’de yaptırdığı transferler.
Utanır mısınız sanmam.
Secim basligindaki dursuncular hesap verin
Bir şey değil ya yaklaşık 10 tane kupa almış alt tarafı gallardoFT hocam uefa kupası almış rose ile gallardonun başarısı varmış beyler söyleyin
transferi yerli monçi cenk beye yaptırırızironi mi yaptın renktaş emin olamadım ama ironi değilse başakla yaptığı transferleri de atsaydın keşke.
Ekli dosyayı görüntüle 162821
gulbrandsen dışında elle tutulur bir berkay var
ravil 2.5mye alındı cocuk stoperden sol beke kaydı...
muhammed şengezer volkan babacanı kesemiyor
viera başaktan sonra takım bulamamış boşta
crivelli anlatmaya gerek yok
azubuike![]()
Servet Yardımcı ve Mehmet Baykan Federasyon yönetim listesinden çıkarıldı. Tahkim kurulu. tüm üyeleri ile istifa etti hepsi azılı Galatasaray düşmanı idi
Çok hızlı başladı Dursun Başkan çok. Olay sadece transfer değil...
Servet Yardımcı ve Mehmet Baykan Federasyon yönetim listesinden çıkarıldı. Tahkim kurulu. tüm üyeleri ile istifa etti hepsi azılı Galatasaray düşmanı idi
Çok hızlı başladı Dursun Başkan çok. Olay sadece transfer değil...
Adam güney amerikaya hükmediyor. Fbnin libertadores aldı diye taptıkları adamdan 30 yaş genç halinde almış. Bunlara libertadores desen cips markası sanarlarBir şey değil ya yaklaşık 10 tane kupa almış alt tarafı gallardo
Ekli dosyayı görüntüle 162822
Oooww lyon ortada kaldı, gallardoyu alırlarsa şaşırmam
Hocam bu liste 2019’da alınan oyuncuları da kapsıyor. 2019’da Başakşehir zaten şampiyon oldu.ironi mi yaptın renktaş emin olamadım ama ironi değilse başakla yaptığı transferleri de atsaydın keşke.
Ekli dosyayı görüntüle 162821
gulbrandsen dışında elle tutulur bir berkay var
ravil 2.5mye alındı cocuk stoperden sol beke kaydı...
muhammed şengezer volkan babacanı kesemiyor
viera başaktan sonra takım bulamamış boşta
crivelli anlatmaya gerek yok
azubuike![]()
Adam 46 yaşında 10 kupa almış daha en az 20 senesi olsa 30-40 kupa toplar bu gidişle.Adam güney amerikaya hükmediyor. Fbnin libertadores aldı diye taptıkları adamdan 30 yaş genç halinde almış. Bunlara libertadores desen cips markası sanarlar