Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
kör oldumMuslera
Boey Nelsson Marcao PvA
Gedson Berkan Cicaldau
Yunus U.Bozok Nwakaeme
T.D.: F.T.
ne dersin hm?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kör oldumMuslera
Boey Nelsson Marcao PvA
Gedson Berkan Cicaldau
Yunus U.Bozok Nwakaeme
T.D.: F.T.
ne dersin hm?
Ayibediyon agabey Berkan gercek bir G.S. neferidir bir kere adam stadimiza Sami Yen diyor.. Pres uzmani bir hoca gelirse isildayacaktir suphesizlan doğucanı bedavaya almışlar biz 3 katını verdik BERKAN için.![]()
Cicaldau hocanin prensi cok iyi yerlere gelecek sabredilsin bu genclik asisi tutacak. Yabanci siniri var yerlileri bilemedim. Nwakaeme FT'nin elinde prime Nakoulma'ya donusur.Nwakaeme iyi oyuncu ama o maaşı vermemeliyiz bence kral.Forvete daha net biri alınmalı.Cicaldau yerine de başka biri alınabilir..
Kasimpasa'yla ilgili bir durum olabilir. Diagne icin de KDV geyigi donderiyorlardiNormalde TR’den aldığımız her transferde KDV bize mi ait? Ben B.Yılmaz dışında KDV ödediğimizi hatırlamıyorum. O da fesih bedeli muhabbetinden. 5,66 yapıyor KDV’li. Ucuz değil
her takımın kap prosedürü farklı galiba belki o yüzden açıklamıyoruzdurNormalde TR’den aldığımız her transferde KDV bize mi ait? Ben B.Yılmaz dışında KDV ödediğimizi hatırlamıyorum. O da fesih bedeli muhabbetinden. 5,66 yapıyor KDV’li. Ucuz değil
Niye ki reis vakayemeyi sevmez misinkör oldum
Ayibediyon agabey Berkan gercek bir G.S. neferidir bir kere adam stadimiza Sami Yen diyor.. Pres uzmani bir hoca gelirse isildayacaktir suphesiz
Cicaldau hocanin prensi cok iyi yerlere gelecek sabredilsin bu genclik asisi tutacak. Yabanci siniri var yerlileri bilemedim. Nwakaeme FT'nin elinde prime Nakoulma'ya donusur.
os retinamı yaktı üstatNiye ki reis vakayemeyi sevmez misin
susak sinan vs usman(osman) aga
Saygi duyarim ama sayin hocamizin planlamasindaki modern futbolun gerekliliklerini yerine getirebilecek OS budur yanios retinamı yaktı üstat
Kasımpaşa A.Ş.'ye, Evren Eren Elmalı'nın sözleşmesinin fesih bedeli olarak 3.600.000.-EUR + KDV, Doğucan Haspolat'ın sözleşmesinin fesih bedeli olarak 1.200.000.-EUR + KDV, 3 (Üç) taksit halinde ödenecektir.
Kamuoyuna duyurulur.
susak sinan vs usman(osman) aga![]()
Hakkımda çıkan haberlere cevabım