Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine oyunculara buyur al denmiş biz istesek ereni 6 dan aşağıya adım atmaz.

lan doğucanı bedavaya almışlar biz 3 katını verdik BERKAN için. 🤬
Ayibediyon agabey Berkan gercek bir G.S. neferidir bir kere adam stadimiza Sami Yen diyor.. Pres uzmani bir hoca gelirse isildayacaktir suphesiz
Nwakaeme iyi oyuncu ama o maaşı vermemeliyiz bence kral.Forvete daha net biri alınmalı.Cicaldau yerine de başka biri alınabilir..
Cicaldau hocanin prensi cok iyi yerlere gelecek sabredilsin bu genclik asisi tutacak. Yabanci siniri var yerlileri bilemedim. Nwakaeme FT'nin elinde prime Nakoulma'ya donusur.

Torrent’in tazminati yok madem ozaman tek tarafli fesih te mumkun mu

Ayibediyon agabey Berkan gercek bir G.S. neferidir bir kere adam stadimiza Sami Yen diyor.. Pres uzmani bir hoca gelirse isildayacaktir suphesiz

Cicaldau hocanin prensi cok iyi yerlere gelecek sabredilsin bu genclik asisi tutacak. Yabanci siniri var yerlileri bilemedim. Nwakaeme FT'nin elinde prime Nakoulma'ya donusur.
:D
akasya-durağı-sinan-2.webp

Marko Roze'nin en kotu yani Bundesliga'dan iyi bir teklif gelirse aninda tuyecek olmasidir... O yuzden 3 yil kontrat yapip 7-8m serbest kalma bedeli falan koyalim. Almanlar seviyor hocaya bonservis vermeyi.

Kasımpaşa A.Ş.'ye, Evren Eren Elmalı'nın sözleşmesinin fesih bedeli olarak 3.600.000.-EUR + KDV, Doğucan Haspolat'ın sözleşmesinin fesih bedeli olarak 1.200.000.-EUR + KDV, 3 (Üç) taksit halinde ödenecektir.
Kamuoyuna duyurulur.

Eren Elmalı'ya o kadar para verseydi Dursun'a denilen kalmazdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt