Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 33.347
- 47.869
- 2.968
Sebep?
Sözleşmesini feshettiler. Jk’de Avcı’nın sözleşmesini feshettikten sonra TS’de çalışmasına rağmen maaş ödemeye devam ediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sebep?
Tudorun olayı tamamen saçma yav. Adam ondan sonra veronaya gitti taş gibi top oynattıAli Naci Küçük: Galatasaray’da Tudor konusu yönetim tarafından masaya yatırıldı ancak Pirlo’nun Karagümrük ile anlaşması sonrası; Tudor’un Pirlo’nun yardımcılığını yapması nedeniyle Galatasaray’ın marka değeri ve gelebilecek eleştiriler düşünülerek rafa kalktı.
Ali Naci Küçük: De Zerbi Galatasaray’dan 5 milyon € maaş istedi, bu yüzden olması zor.
Ali Naci Küçük: Yönetim Marco Rose isminde duruyor. Rose’nin maaşının bir bölümünü Dortmund karşılayacak, bu yüzden bir avantaj. Yönetim marka bir isim getirmek istiyor. Okan Buruk ise tek yerli aday.
Ali Naci Küçük: Dursun Özbek, anlaşılan rakamlar ve transfer bütçeleriyle isimleri yönetime sunacak ve ortak bir karar verilecek. Kısa süre içinde bu yapılmak ve teknik direktörle imzaların atılması isteniyor.
avcı trabzonda şampiyon oldu rose gelirse inşallah aynısı bizde de oluravcı bjk gibi
Bende braithwaite'ı begenmıyorum. Önceden bizimle de adı gecmıstı kazmanın teki mesela Werner samsunspor'da bile oynayamaz. Merkel'in torpillisi5 sene önce benzema gelmesin deniyordu. Gscimbomda normal şeyler bunlar
torrenti kovarsak bizden sonra başka bir yerde çalışırsa (avcı bjk ts gibi) aradaki farkı ödeyeceğiz galiba sadece. n. kırmızı öyle söylemiş. m.roseda da aynısı olur bvb farkı öder
1 sene çalışmaz parasını alır.torrenti kovarsak bizden sonra başka bir yerde çalışırsa (avcı bjk ts gibi) aradaki farkı ödeyeceğiz galiba sadece. n. kırmızı öyle söylemiş. m.roseda da aynısı olur bvb farkı öder
Rose'un maasini 1905tl gostersek hos olur. Herif bvbye uyuz olmustur ztn kabul eder belki. O parayla sana topcu aliriz derizSözleşmesini feshettiler. Jk’de Avcı’nın sözleşmesini feshettikten sonra TS’de çalışmasına rağmen maaş ödemeye devam ediyor.
Hapı yuttuk o zamantorrenti kovarsak bizden sonra başka bir yerde çalışırsa (avcı bjk ts gibi) aradaki farkı ödeyeceğiz galiba sadece. n. kırmızı öyle söylemiş. m.roseda da aynısı olur bvb farkı öder
sen kimsin?Selam ciciler
sen kimsin?
kes
Hocam..
ft hocamızın maaşını öyle göstermiştik bi ara demi lan :dRose'un maasini 1905tl gostersek hos olur. Herif bvbye uyuz olmustur ztn kabul eder belki. O parayla sana topcu aliriz deriz
Hayır en iyisi Fatih hoca en kötüsü Torrent..en iyisi rose en kotusu okan mı demek bu
aynenft hocamızın maaşını öyle göstermiştik bi ara demi lan :d