Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci Küçük: Galatasaray’da Tudor konusu yönetim tarafından masaya yatırıldı ancak Pirlo’nun Karagümrük ile anlaşması sonrası; Tudor’un Pirlo’nun yardımcılığını yapması nedeniyle Galatasaray’ın marka değeri ve gelebilecek eleştiriler düşünülerek rafa kalktı.

Ali Naci Küçük: De Zerbi Galatasaray’dan 5 milyon € maaş istedi, bu yüzden olması zor.

Ali Naci Küçük: Yönetim Marco Rose isminde duruyor. Rose’nin maaşının bir bölümünü Dortmund karşılayacak, bu yüzden bir avantaj. Yönetim marka bir isim getirmek istiyor. Okan Buruk ise tek yerli aday.

Ali Naci Küçük: Dursun Özbek, anlaşılan rakamlar ve transfer bütçeleriyle isimleri yönetime sunacak ve ortak bir karar verilecek. Kısa süre içinde bu yapılmak ve teknik direktörle imzaların atılması isteniyor.
Tudorun olayı tamamen saçma yav. Adam ondan sonra veronaya gitti taş gibi top oynattı

torrenti kovarsak bizden sonra başka bir yerde çalışırsa (avcı bjk ts gibi) aradaki farkı ödeyeceğiz galiba sadece. n. kırmızı öyle söylemiş. m.roseda da aynısı olur bvb farkı öder

6EF8D582-1ADB-4C6E-8D6C-B158E2C14D55.webp

Bos yapma kendini Bu görsele alistir Transfer yok hadi abicim

ft hocamızın maaşını öyle göstermiştik bi ara demi lan :d
aynen
Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlüğü görevi için Fatih Terim ile 1.5 futbol sezonu için (2017-2018 futbol sezonu 2.yarısı ve 2018-2019 futbol sezonu) anlaşmaya varılmıştır. Buna göre kendisine 2017-2018 futbol sezonu 2.yarısı için aylık 1905 TL üzerinden anlaşmaya varılmış olup, 2018-2019 futbol sezonu için ise 3.000.000 EURO ücret ödenecektir. Ayrıca Türkiye Süper Ligi Şampiyonluğu durumunda kendisine her bir sezon için 500.000 EURO başarı primi ödenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt