- 18 Temmuz 2009
- 82.197
- 240.324
- 5.263
Boşaltın konuyu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boşaltın konuyu
Son zamanda ben de Mourinho hocamin GIF’lerini paylasamiyorum. Ya dosya buyuk diyor ya da linki hic yapistiramiyorum.Ben yüklemeye çalıştım, dosya çok büyük dedi. Cüzdan kabarık anlaşılan.
Başka Gifse Gif boyutu küçültme siteleri var reis..Son zamanda ben de Mourinho hocamin GIF’lerini paylasamiyorum. Ya dosya buyuk diyor ya da linki hic yapistiramiyorum.
Ben yüklemeye çalıştım, dosya çok büyük dedi. Cüzdan kabarık anlaşılan.
gif'in boyutu 10 mb'nin üzerinde yav resim barındırma sitesine upload ettik mecburen foruma anca 300-500 kb yüklenirBen de forumdan aldım Vasfi atmıştıFotoğrafa sağ tıklayıp linkini alabilirsin reis.Fotoğrafı da öyle atarsın indirmeden..
Bize satın alma opsiyonsuz Pulgar'ı kiralattı Gomis ve Semih'i aldırdı.Başka oyuncular da aladırabilirdi..
Murat dedikten sonra indirip, yine denedim ama olmadı. Diğerlerinde problem olmuyordu bende, cüzdan problem çıkardı.Son zamanda ben de Mourinho hocamin GIF’lerini paylasamiyorum. Ya dosya buyuk diyor ya da linki hic yapistiramiyorum.
ne muhendisi olduguna bagliTurkiyede muhendis maaslari kac?
Şu yazı yazarken üstte emoji simgesi var onun solundakine tıkla reis ordan da sağa tıkla kopyaladığın resim linkini yapıştır indirmeden yüklüyo ben de öyle yapıyom..Murat dedikten sonra indirip, yine denedim ama olmadı. Diğerlerinde problem olmuyordu bende, cüzdan problem çıkardı.
Makina/endustri. Master okumus kisilerne muhendisi olduguna bagli