Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deneme...Şu yazı yazarken üstte emoji simgesi var onun solundakine tıkla reis ordan da sağa tıkla kopyaladığın resim linkini yapıştır indirmeden yüklüyo ben de öyle yapıyom..
buna net bir cvp veremem rtaşMakina/endustri
Muazzam bi hareket yav her gördüğümde gülüyom reisDeneme...
![]()
Oldu. Ben download edip upload yapmaya çalışıyordum.![]()
Sagol reis! Bu master okumus kisiler icin mi? Yani 5 sene universitebuna net bir cvp veremem rtaş
ama bilgisayar/yazilim mühendisinde piyasayi biliyorum, ortalama 2 senelik tecrübesi olan mid bir yazilimci kurumsal bir sirkette 13-20k tl arası maas aliyor, back end / front end farketmeksizin ortalama maaslar bu
5+ deneyimli senior'lar 20-45k tl arası degisiyor
yok rtaş, yazilim isinde diplomaya bakmiyor pek iş, sadece işe girerken önemliSagol reis! Bu master okumus kisiler icin mi? Yani 5 sene universite
Anladim. Sagol bilgiler icinyok rtaş, yazilim isinde diplomaya bakmiyor pek iş, sadece işe girerken önemli
Boey' i geç; cacıktan başka bir şey olmaz, onu da yiyemezsin...Bak bu fikre karşı çıkmam. Kerem de Yunus da tam olarak 3/4/3 'ün ilerideki iki kenar oyuncusu tanımına çok uyuyor. Boey, PVA gibi isimlerin veriminin artacağı fikrine de katılıyorum..
Tatil için İstanbul'a gelmiş. Bugün haberleri yok, sallama geceleri diye tahmin ediyorum.
Ben de hep oyle yapiyordum ama son zamanda linki oraya hic yapistiramiyorum. Onceden oluyordu ama.Şu yazı yazarken üstte emoji simgesi var onun solundakine tıkla reis ordan da sağa tıkla kopyaladığın resim linkini yapıştır indirmeden yüklüyo ben de öyle yapıyom..
mobil verinin aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagif hizmetleri dm
![]()