Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1655497487993.webp

aldigim havadislere gore yarin yeni teknik direktorumuzun belli olmasi icin yapilacak ilk girisimlerin takviminin belirlenmesi icin hafta ici bir gun toplanti yapilmasi kararina varilmis.

Şu yazı yazarken üstte emoji simgesi var onun solundakine tıkla reis ordan da sağa tıkla kopyaladığın resim linkini yapıştır indirmeden yüklüyo ben de öyle yapıyom..
Deneme...
qi5ymtz.gif

Oldu. Ben download edip upload yapmaya çalışıyordum. :D

buna net bir cvp veremem rtaş

ama bilgisayar/yazilim mühendisinde piyasayi biliyorum, ortalama 2 senelik tecrübesi olan mid bir yazilimci kurumsal bir sirkette 13-20k tl arası maas aliyor, back end / front end farketmeksizin ortalama maaslar bu

5+ deneyimli senior'lar 20-45k tl arası degisiyor

buna net bir cvp veremem rtaş

ama bilgisayar/yazilim mühendisinde piyasayi biliyorum, ortalama 2 senelik tecrübesi olan mid bir yazilimci kurumsal bir sirkette 13-20k tl arası maas aliyor, back end / front end farketmeksizin ortalama maaslar bu

5+ deneyimli senior'lar 20-45k tl arası degisiyor
Sagol reis! Bu master okumus kisiler icin mi? Yani 5 sene universite

oyuncular birer birer gidiyor, dursunun suyu isiniyor!!!
hadi bruma neysede denayerde giderse durum vahim.

yarın belli olur diyen bir gs muhabiri vardı dün kimdi o

baştan çizelim üstünü tüm yaz kolpalamasın

Bak bu fikre karşı çıkmam. Kerem de Yunus da tam olarak 3/4/3 'ün ilerideki iki kenar oyuncusu tanımına çok uyuyor. Boey, PVA gibi isimlerin veriminin artacağı fikrine de katılıyorum..
Boey' i geç; cacıktan başka bir şey olmaz, onu da yiyemezsin...

Şu yazı yazarken üstte emoji simgesi var onun solundakine tıkla reis ordan da sağa tıkla kopyaladığın resim linkini yapıştır indirmeden yüklüyo ben de öyle yapıyom..
Ben de hep oyle yapiyordum ama son zamanda linki oraya hic yapistiramiyorum. Onceden oluyordu ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt