Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.416
- 21.470
- 2.663
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Vasfi Vural @Murat Durmaz ve bana bıraksınlar, 2 sene sonra cl alacak kadro kurarız40 milyon euroya maaslar dahil sifirdan takım kurarım. Dursun beni bul havyan gibi takım olur bak max maas 600 bin euro. 12 milyon euro maas 28 milyon euro bonservis. 10 yane oyuncu işlerine gelirse.
Akşam adı cıkan Belçika'lı için diyorlar. Önemli olan futbol olgunluğu ne bebeler gördüm 30luk adamlara taş cıkaran ne 30 yasında adamlar gördüm az Bi baskıda eli ayagına dolasangedson için mi diyorlar?
Bu da gerçekleşirse ciddiyim paf takımla çıkalım sezona kapımızda yattı bu herif hem de bedava şu an..Haa pek ihtimali yok buraya gelmesinin ama 2 yıldır neye olmaz dediysek başımıza geldi insan bir urkuyor..
Kazanacağım parayı hayal ettim@Vasfi Vural @Murat Durmaz ve bana bıraksınlar, 2 sene sonra cl alacak kadro kurarız
ege'nin ima ettiği td fransızca konusuyormuş. olabilirHocamiz bence Rudi Garcia olacak.
@Hasan Çam
@Sami Karakoç
Transfersimo, 1 ay once Cenk'in prensipte anlasitigna soylemisti
Denayer hic ama hic gerek yok.
2.5m euro kemiksiz maas, 3-4 sene kontrat arti 2m euro imza parasi. 10m euro kemiksiz.
Urs Fisher düşük bir ihtimal takımı olduğu için. Fransızca biliyor falan dedi oradan hem de ciddi iyi bir isim olarak Andre Vilas Boas ismi aklıma geliyor bir de Rudi Garcia ismi.Ege
de zerbi-okan-gallardo olmayacak başka bir isim var. Yarın görüşecekler diyor
Satamazsın reis, satsa lyon satardı orada göz önündeydi2 sene oynatıp satsan yine zarar etmezsin .. 2.5 net + tek seferlik 2 imza parasına gelecekse gelsin buyursun
hatayspora 3-0 yenildigimiz macta defansta gedson - sener oynatmisti hocam bunu oynatmamisti 90dkcharleroi ozornwafor için 1.5m istemiş. vitesse 1m teklif etmiş:crushed:
2 sene oynatıp satsan yine zarar etmezsin .. 2.5 net + tek seferlik 2 imza parasına gelecekse gelsin buyursun yaşı daha 26
gallardo rose seviyesinde dediği için rudi garcia daha mantıklı geldi bana.Urs Fisher düşük bir ihtimal takımı olduğu için. Fransızca biliyor falan dedi oradan hem de ciddi iyi bir isim olarak Andre Vilas Boas ismi aklıma geliyor bir de Rudi Garcia ismi.
ege'nin ima ettiği td fransızca konusuyormuş. olabilir
hazırlık maçında oynadıgında bu topcu mu diyorduk ftye çok laf edemem ozorn içinhatayspora 3-0 yenildigimiz macta defansta gedson - sener oynatmisti hocam bunu oynatmamisti 90dk
Urs Fisher düşük bir ihtimal takımı olduğu için. Fransızca biliyor falan dedi oradan hem de ciddi iyi bir isim olarak Andre Vilas Boas ismi aklıma geliyor bir de Rudi Garcia ismi.