- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
hatayspora 3-0 yenildigimiz macta defansta gedson - sener oynatmisti hocam bunu oynatmamisti 90dk
donk jetsondu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hatayspora 3-0 yenildigimiz macta defansta gedson - sener oynatmisti hocam bunu oynatmamisti 90dk
ben yaptım, ben buldum kafaları yüzünden kendinden en sonunda nefret ettirdi milletihatayspora 3-0 yenildigimiz macta defansta gedson - sener oynatmisti hocam bunu oynatmamisti 90dk
adam geçen sene 21 maçta forma giymiş lyonda fransa liginden bizim lige düşmez düşsede bejekeye düşmez benceBu da gerçekleşirse ciddiyim paf takımla çıkalım sezona kapımızda yattı bu herif hem de bedava şu an..Haa pek ihtimali yok buraya gelmesinin ama 2 yıldır neye olmaz dediysek başımıza geldi insan bir urkuyor..
Satamazsın reis, satsa lyon satardı orada göz önündeydi
kendi u milli takiminda , idmanlarda ve daha onceki takimlarinda hep defans oynayan adamin yerine hayatinda defans oyanamayan adami oynatani elestiririm her ne kadar kotu olsada orjin mevkisi olan bir kisi oynamis olur.hazırlık maçında oynadıgında bu topcu mu diyorduk ftye çok laf edemem ozorn için
İyidir babuş sen nasılsın?oooo siddik naber yegenim
adam geçen sene 21 maçta forma giymiş lyonda fransa liginden bizim lige düşmez düşsede bejekeye düşmez bence
youre right sorry ama yinede gedson yerine oynatirdim bendonk jetsondu
saygı duyarım ama başıma bela açma gece gece ftcilerin gazabına uğramak istememkendi u milli takiminda , idmanlarda ve daha onceki takimlarinda hep defans oynayan adamin yerine hayatinda defans oyanamayan adami oynatani elestiririm her ne kadar kotu olsada orjin mevkisi olan bir kisi oynamis olur.
o yüzden bu adamın piyasası var doğal olarak yüksek akam talep edecek ama kariyerini düşünürse bizim lige dönmez zaten .Biz Allahın izniyle hocamız kimse artık onu alalım gerisi gelicektir zatenOnun da sebebi sakatlık ve sözleşme imzalama sikintisiymis yoksa normalde 40 maçı olurdu..
Andre Villas Boas'da bu seviye de sayılır 1 tık üstü belki ve yaş olarakta benzer. Rudi Garcia yaş olarak daha büyük.gallardo rose seviyesinde dediği için rudi garcia daha mantıklı geldi bana.
Ona o parayı nasıl vercez peki reis. Marcaoyu sattık diyelim nelsson 1 m maaş alıyor. Yanına 2.5 m garanti maaş alan bi adamı koyacaksın ki denayer öyle üst düzey bi adam değil. Hem bütçeyi sarsar hem de maaş dengesini. Biz scoutingten devam edelim derim. Ver 4-5 m bonservis maaşı 800k olsunAdamlar 10 milyon Euro verdiler en az 15-20 istemişlerdir belki daha fazla son sene sözleşmesini uzatamayinca da satamamis olabilirler..Zaten 2. Yarı doğru dürüst oynamamış önce sakatlık sonra da kadroya alınmamış son 6-7 maç belli ki bir sıkıntı olmuş..Biz bedava alıyoruz 5-6 ya satsan yine zarar değil
Can Tongo, Terim'i isteyen yöneticiler var diyor. İbre kaydı bence diyor.Hocamiz bence Rudi Garcia olacak.
@Hasan Çam
@Sami Karakoç
Transfersimo, 1 ay once Cenk'in prensipte anlasitigna soylemisti
youre right sorry ama yinede gedson yerine oynatirdim ben
dogru etebo oynamisti sanirimdonk - wafor çok ağır olur diye düşündü b ihtimal ama jetsonu oraya koyunca orta saha zayıfladı o sebeple öyle yapmalı idi, 1 puana razı bir şekilde oynatarak ekibi
can tongo sağlam sallıyorCan Tongo, Terim'i isteyen yöneticiler var diyor. İbre kaydı bence diyor.
Terim-Okan ve yabancı hoca isteyen 3 kesim varmış. Dursun pazartesi karar verecekmiş, yönetim ortak nokta bulamamış.
Marcoyla ilgili ne soylediEge
de zerbi-okan-gallardo olmayacak başka bir isim var. Yarın görüşecekler diyor