Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.321
- 60.188
- 3.473
Marcaoyu 13-14 bile olsa sat
Denayeri al
Gs tarihinin en mantikli hamlesi olur muhtemelen
Denayeri al
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okanın harita güçlü.sıkıntı yok.totem ayagına kendimi tuttum.şu an retroda bişeyde yokne zmn retro
Kardes yeter ne venus merkur saturnmus yaen azından fb gibi merkur retrosunda anlaşma saglamadık,bu da iyi
sudan ucuzMaas:
15m TL
5m TL samp bonusu
okanın harita güçlü.sıkıntı yok.totem ayagına kendimi tuttum.şu an retroda bişeyde yok
italyanca ve ingilizce biliyor sayın okan hocaokan buruk fransızca biliyor mu
Onun cocugunda mi problem vardiOkan hocadaki tek sıkıntım ailevi sorunları inşallah çok etkisi altında kalmaz
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
saatlerdir ft gelecek diye hocaya, yönetime, kulübe sallanmasına üzüldüğümü belirtmek isterim.
bunu rakip yapınca bir şey diyemeyiz de bizim taraftar da atlıyor gemiye. sonra bir şey olmamış gibi devam ediyorlar.
Bir sürü maaş ödüyoruz zaten 2 3 oyuncuya vereceğine bir buna ver. Her oyuncuya böyle paralar verilsin demiyorumki kilit açacak oyuncular lazım.Maaşını sen mi ödeyecen Barış
okan hakkındaki düşüncelerin nedir üstatokan buruk fransızca biliyor mu
en değerli oyuncumuzu niye 13-14 e satıyoruz ki. fbjk nerde çer çöp var 15 milyona falan satmaya çalışıyor.Marcaoyu 13-14 bile olsa sat
Denayeri al
sıkıntı yok reissalı açıklanırsa diye dedim. ya da çarş

denayer'i severim ama denayer marcao değişimi bize bir şey kazandırmaz
yerli sıkıntımız var