Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aug-2000-okan-buruk-of-galatasaray-in-action-during-the-preseason-picture-id1032044

Sonunda ortasaha!

Nevzat kendini kanıtladı. Tier 1 olacak yine. * Cenk yapar umarım transferleri. 3 tanede 19 yaş altı potansiyel alalım.
maas konusu en onem verdigim kriter. onceki gelisindeki gibi maas durumlarini hatirlarsak - alinacak oyuncular mevcut maas skalamiz denklemli devam etmeli -diye dusunuyorum.

hoca durumu netlessin - transferlere dair bolca detayli gereken noktalara yonelik yorumlar getiririz elbet.

şu yabancı kuralını seneye serbest bıraksalarda kurtulsak şu saçmalıktan,forumdaki çoğunluğun istediği ve son dönemde ismi çıkanlarla karışık şöyle bir 11 kurulsa ligi dağıtırdık heralde ama maaşlar uçardı..
marcao,kerem,cicaldau,mohamed satılmalı diagne,omar postalanmalı,morutan kiralanmalı tek eksiğimiz bunların yarısını bile yapacak yönetim bizde yok..
1655580264725.webp

şu yabancı kuralını seneye serbest bıraksalarda kurtulsak şu saçmalıktan,forumdaki çoğunluğun istediği ve son dönemde ismi çıkanlarla karışık şöyle bir 11 kurulsa ligi dağıtırdık heralde ama maaşlar uçardı..
marcao,kerem,cicaldau,mohamed satılmalı diagne,omar postalanmalı,morutan kiralanmalı tek eksiğimiz bunların yarısını bile yapacak yönetim bizde yok..
Taliscayı klonladık mı reis?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt