- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
umut bozok olmuyosa gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam 10-12 yıldır yardımcılığını yapıyor motz.fenerliyse gelmesin
okan'a yardımcı buluruz
Hâlâ milli takıma giremedi bu adam , saçmalık.Kulübü Brighton mış...yanlız 25 gol 10 asist nasıl bir istatistiktir.
Sergen kardeşim seni eleştiren benimilk ve son kez yazacagım bir konuda.burda astroloji vs diye geyiğine muhabbet oluyo arada,her saat transfer yapılamadıgı için,arada herkes başka şeyler konusuyor.altyapıya gelince Galatasaray altyapısından tabiki bahsederim,söz konusu Galatasaray.şiiridir,şarkıdır bu da nöbetin gırgırı gifler gibi.memnun olmayan varsa orda engelle butonu var.ben kimseye karısmıyorum.gecen yaz saçma bi sorun yasadıgım renkdaşlarımla bile iyiyim.iyi forumlar
Yani gerçekten başarılı olmasını istiyorum renktaşTakdire sayan bir umut renkdasim. Umarim olur, sanmiyorum ama.
Ne gibi bir sıkıntı renktaşsenin guvendigin isimlerde bir sıkıntı var. arda morutan falan. hayırdır insallah.
iyi midir bilmem ama frey'in 22 gol 4 asisti var orda.Kulübü Brighton mış...yanlız 25 gol 10 asist nasıl bir istatistiktir. yaş 25... fena değil valla
![]()
Deniz Undav - Oyuncu profili 26/27
Deniz Undav, 29, Almanya ➤ VfB Stuttgart, 2024'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 22.00 mil. € ➤ * 19 Tem 1996, Varel, Almanyawww.transfermarkt.com.tr
çift santrafor oynuyorlardı. ikinci santrafor da 13 gol 10 asistle oynamış. iki santrafor toplam 38 gol 20 asist yapmış ki baya extrem bir performans.Kulübü Brighton mış...yanlız 25 gol 10 asist nasıl bir istatistiktir. yaş 25... fena değil valla
![]()
Deniz Undav - Oyuncu profili 26/27
Deniz Undav, 29, Almanya ➤ VfB Stuttgart, 2024'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 22.00 mil. € ➤ * 19 Tem 1996, Varel, Almanyawww.transfermarkt.com.tr
Bu çocuk + Tariq Lamptey sağ beke imkansızlık paketi hayali kurdum şu anBrighton bence tutar kadrosunda niye kiralasın ki
Yani gerçekten başarılı olmasını istiyorum renktaş
Sırf onun değil bütün genç oyuncularımızın başarılı olmasını diliyorum
Mesela Barış Alper'in de başarılı olmasını istiyorum
Yunus Kerem vesaire
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu takim premier ligtede oynar tr ligine fazla takim yazmissinTr liginin buglari
Bekler brezilyali teknik olacak
10 no skorer olacak
9 no hayvan gibi guclu olacak
1 kanadin hizli olacak
1 kanadin 10 no kadar teknik olacak
6 no setde kesici cikisda pasor olacak
8 no skorer olacak
Stoperlerin sakar olmayacak
Kalecin guven verecek
Gerisini koy göke rehvan gitsin altyapi, genc yetenek, ortalama turk topcusi ile doldur yetiyor tr ligi icin
MM var elde bugünkü muriqi ye göre bence ...kalırsa onu kullanacaktırokan buruk ilk isteyeceği oyuncu muriqi olabilir veya o tip pres yapan bir target man.
Bence Muriqi yerine Mustafa'yı kullanmayı denemeliokan buruk ilk isteyeceği oyuncu muriqi olabilir veya o tip pres yapan bir target man.
.orhan ak gelir