Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NEREDE KALMAMIŞTIK!!!
20220619_001750.webp

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ilk ve son kez yazacagım bir konuda.burda astroloji vs diye geyiğine muhabbet oluyo arada,her saat transfer yapılamadıgı için,arada herkes başka şeyler konusuyor.altyapıya gelince Galatasaray altyapısından tabiki bahsederim,söz konusu Galatasaray.şiiridir,şarkıdır bu da nöbetin gırgırı gifler gibi.memnun olmayan varsa orda engelle butonu var.ben kimseye karısmıyorum.gecen yaz saçma bi sorun yasadıgım renkdaşlarımla bile iyiyim.iyi forumlar
Sergen kardeşim seni eleştiren benim

Net olarak da söylüyorum söyleyeceğimi

Tabiki 24 saat transfer konuşacak halimiz yok

Ama senin 50 mesajın varsa tamamına yakını transfer ile alakası olmayan mesajlar oluyor

Forumda şu ana kadar kimseyi engellemedim seni de engellemek istemiyorum

Zaten bence böyle bir seçenek var bunu kullanın demek doğru bir yaklaşım değil zannımca

Sonuçta bu topic'inde bir kuralı ve adabı var

Ben böyle davranırım istemeyen engellesin beni ilgilendirmez demeye kimsenin hakkı olduğuna inanmıyorum

Mesela geçen senelerde olduğu gibi dakika başı transfer haberleri getirsen en ufak bir lafım olmaz

Çünkü adaba uygun davranmış oluyorsun

Ama hakikatten dön bir bak mesajlarına

Ne demek istediğimi daha iyi anlayacağını umuyorum

Saygılarımla

ben size diyim, bunlar okani getiricekler sezon ortasina kadar cuvalliyacak , ikinci yari terimi getirip ustune birde tuy dikecekler , sonra kalkip bakin iste okan olmadi dicekler , , hic umudum yok bu sezondan.umarim yanilirim

Takdire sayan bir umut renkdasim. Umarim olur, sanmiyorum ama.
Yani gerçekten başarılı olmasını istiyorum renktaş

Sırf onun değil bütün genç oyuncularımızın başarılı olmasını diliyorum

Mesela Barış Alper'in de başarılı olmasını istiyorum

Yunus Kerem vesaire

Kulübü Brighton mış...yanlız 25 gol 10 asist nasıl bir istatistiktir. yaş 25... fena değil valla

çift santrafor oynuyorlardı. ikinci santrafor da 13 gol 10 asistle oynamış. iki santrafor toplam 38 gol 20 asist yapmış ki baya extrem bir performans.

Yani gerçekten başarılı olmasını istiyorum renktaş

Sırf onun değil bütün genç oyuncularımızın başarılı olmasını diliyorum

Mesela Barış Alper'in de başarılı olmasını istiyorum

Yunus Kerem vesaire

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gunun sonunda Galatasaray menfaat saglar bizde gurur duyariz ancak benim o kadar umudum yok. Bu tabiki de olmaz demek degil. Calisir, hirs yapar kendine bakar takimin degismezi olabilir. Ama bu olasilik baya dusuk gozumde. Sorunu hoca degil gibi geliyor. Umarim olur, cok optimist bir yorum yazdigini dusunmekle birlikte pek sanmiyorum.

Tr liginin buglari

Bekler brezilyali teknik olacak
10 no skorer olacak
9 no hayvan gibi guclu olacak
1 kanadin hizli olacak
1 kanadin 10 no kadar teknik olacak
6 no setde kesici cikisda pasor olacak
8 no skorer olacak
Stoperlerin sakar olmayacak
Kalecin guven verecek

Gerisini koy göke rehvan gitsin altyapi, genc yetenek, ortalama turk topcusi ile doldur yetiyor tr ligi icin
Bu takim premier ligtede oynar tr ligine fazla takim yazmissin 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt