Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serefsiz hainler (malum kisi ve akrabalari) ve guguk kusu ridvan serefsizi muriqiyi florya camisinde gsye transfer olmak uzereyken namaz sirasinda kacirip zorla fbli yaptilar

Cocuk bize gelmek icin abdestini alip namazini niyaz ediyordu

O gunleri unutmayalim
abdürrahim floryada bana sarılarak ağladı diyordu vedat için

giphy.gif
giphy.gif

isco mu bernardeshi mi
Gustavo scarpa

Büyük takımların altyapılarına çökülür şimdi işte. Hadi bakalım 10 senedir birileriyle anlaşma yapıp duruyorduk işe yarasın anlaşmalar

tamam da sakat degil mi bu adam? almazlar onu diyorum. literally kıcı kırık.
Hiç mi düzelmemiş ki yav bilmiyorum son durumunu , yani benim açımdan geldiğinden beri sevmediğim , ederinin ultra abartı olduğuna inandığım bir adam.(diğeri Tarık Çamdal'dı)

ve yani bugün Kerem'e gayriresmi 8-12 M teklif ..Marcao 15 gibi laflar dönüyor kesinliği olmamakla beraber...

biz bu adama 13 M EU verdik maaşlar harici ya...

Hiç mi düzelmemiş ki yav bilmiyorum son durumunu , yani benim açımdan geldiğinden beri sevmediğim , ederinin ultra abartı olduğuna inandığım bir adam.(diğeri Tarık Çamdal'dı)

ve yani bugün Kerem'e gayriresmi 8-12 M teklif ..Marcao 15 gibi laflar dönüyor kesinliği olmamakla beraber...

biz bu adama 13 M EU verdik maaşlar harici ya...
son senesi sanırım. maaşı da yüksek. bir sene daha kalacak gibi.

Tr liginin buglari

Bekler brezilyali teknik olacak
10 no skorer olacak
9 no hayvan gibi guclu olacak
1 kanadin hizli olacak
1 kanadin 10 no kadar teknik olacak
6 no setde kesici cikisda pasor olacak
8 no skorer olacak
Stoperlerin sakar olmayacak
Kalecin guven verecek

Gerisini koy göke rehvan gitsin altyapi, genc yetenek, ortalama turk topcusi ile doldur yetiyor tr ligi icin
Kanka bu sadece tr liginin bugı mı oluyor

Yillarin tecrubesiyle 8-10 arasi keremi vermezsek pisman oluruz

Bence kereme kimse 15-20 arasi vermez
Max 12 olur

O parapyada vermeyince elinde patliyor topcu

Aksi kanitlanmadi daha ozellikle turk topcularinda

Fatih Terim toplantıda,”Türkler bugüne kadar korkak ve çekingen olarak tanınıyordu, Galatasaray’la bu imaj yıkıldı. Artık herkes Türklerin de futboldaki gücünün farkına vardı. Bunu bizim cesur futbolcularımız başardı.” dedi. Terim Arsenal maçı konusunda da şunları söyledi:”,finale kadar gelmiş iki takımın şansı eşittir. Tek maç olması iki takım için de avantajlı bir durum. Biz oraya çıkıp elimizden geleni yapacağız Türk halkını hep arkamızda hissettik. Finale kadar yükselmek benim için de inanılmaz bir şey,ama bu deneyim için geç bile kaldığımı düşünüyorum.

46 yasındaki terim geç kaldıgını düşünmüş final için.okanın da hedefleri büyüktür umarım

abdürrahim floryada bana sarılarak ağladı diyordu vedat için
Yalandır yav
Doğruysa da imzalamasaymış ne yapmışlar çocuğunu mu esir almışlar. Kalsaymış rizede vermiyorlarsa da bize.
Zaten kazmanın teki. Fenerden gittikten sonra herifin 2 senede toplam 5-6 golü var. Yaşı da 28 olmuş. Ne hayır gelir ki bundan artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt