- 26 Ocak 2021
- 41.515
- 40.797
- 3.078
Oha.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abdürrahim floryada bana sarılarak ağladı diyordu vedat içinSerefsiz hainler (malum kisi ve akrabalari) ve guguk kusu ridvan serefsizi muriqiyi florya camisinde gsye transfer olmak uzereyken namaz sirasinda kacirip zorla fbli yaptilar
Cocuk bize gelmek icin abdestini alip namazini niyaz ediyordu
O gunleri unutmayalim
Gustavo scarpa![]()
![]()
isco mu bernardeshi mi
Hiç mi düzelmemiş ki yav bilmiyorum son durumunu , yani benim açımdan geldiğinden beri sevmediğim , ederinin ultra abartı olduğuna inandığım bir adam.(diğeri Tarık Çamdal'dı)tamam da sakat degil mi bu adam? almazlar onu diyorum. literally kıcı kırık.
uefa kupası seruveni boyunca ucakta dinlediği sarkı
orhan
Bence fazla o kadar etmez.normal fiyat
son senesi sanırım. maaşı da yüksek. bir sene daha kalacak gibi.Hiç mi düzelmemiş ki yav bilmiyorum son durumunu , yani benim açımdan geldiğinden beri sevmediğim , ederinin ultra abartı olduğuna inandığım bir adam.(diğeri Tarık Çamdal'dı)
ve yani bugün Kerem'e gayriresmi 8-12 M teklif ..Marcao 15 gibi laflar dönüyor kesinliği olmamakla beraber...
biz bu adama 13 M EU verdik maaşlar harici ya...
isco bence GG olmuş bir adam şu an .![]()
![]()
isco mu bernardeshi mi
Kanka bu sadece tr liginin bugı mı oluyorTr liginin buglari
Bekler brezilyali teknik olacak
10 no skorer olacak
9 no hayvan gibi guclu olacak
1 kanadin hizli olacak
1 kanadin 10 no kadar teknik olacak
6 no setde kesici cikisda pasor olacak
8 no skorer olacak
Stoperlerin sakar olmayacak
Kalecin guven verecek
Gerisini koy göke rehvan gitsin altyapi, genc yetenek, ortalama turk topcusi ile doldur yetiyor tr ligi icin
Hangi
4 etmez de 4 istenebilir. 3 dur bence fair fiyatı. (sozleşme durumunu bilmiyorum, sözleşmesi bitmiyorsa tabi.)Bence fazla o kadar etmez.
Yalandır yavabdürrahim floryada bana sarılarak ağladı diyordu vedat için