Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.959
- 73.489
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye tersliyon?Ne bilim knk menajeri değilim![]()
obHocamız kim oldu?
Ne terslemesiniye tersliyon?
O adamın mental sorunları var gibi. Hala "Fatih Terim gelecek. Siz bir şey bilmiyorsunuz. Metin Öztürk Fatih Terim2in istemiyor diye Okan haberini çıkarttırdı. Yoksa yönetimin çoğu Fatih Terim'i istiyor. İstifalar yakın. Pazartesi yönetim toplanıyor ve toplantının tek gündemi Fatih Terim"den başka bir şey yazmıyor adam. İnanılmaz gerçekten. Eğer onun dedikleri doğru çıkarsa zaten tüm spor muhabirleri, durumcular falan mesleği bıraksın ve bu adama "Duyumcuların Tanrısı" lakabı versinler.Hele bi hesap var(duyumcumuhabir) kanka takip et kafayı yersin. Ben arada gidip bakıyom ama engelledi hıyar artık göremiyom
Biz GalatasarayizSiz kimsiniz? Bahsettiğin kişiyi son sezonlarda tanıdığınıza emin misiniz?
Ben bir Galatasaray taraftarı olarak genleşme operasyonu yapacağız deyip alt yapıdan kimseyi ilk 11'e monte etmeyen, transferler peşinde koşarak hem ekonomik hem de takım seviyesini düşüren bir kişiyi tekrar hoca olarak istemiyorum.
Son yıllarda olanları düşünerek, sadece futbol değil, herhangi bir firmada tekrar isminin bile geçmeyecek olan bir kişinin senin için bu cümleyi söylemene neden olması enteresan değil mi?
Eğer geçmişte yaptıkları için bu saygı ve sevgiyi duyuyorsan, doğrudur, Galatasaray kulübü için çok büyük başarılara imza atmıştır ve her zaman tarihimizde önemli bir yerde kalacaktır fakat dediğim gibi tarihte. Galatasaray kulübünün geleceği için neler yapabilir, bizleri de aydınlatır mısın?
Yat uyu düşünme bunlari4-2lik akhisar macinda kulube arkasindaydim. Tribunler okan'a baya agir seyler soyluyordu. Tudorla atastiktan sonra baya asagi iniyordu taraftar. Tribunle iliskisi nasil olacak merak ediyorum acikcasi. Lige seri galibiyetle girsek bu sikintilarin hicbirini konusmayiz gerci
Beni reelde gorsen kacarsinEvet unutmusuz
Kral lagaluga yapma kalibinin adami ol
Teketek cik karsima kendine destek arama
manu = van de beek-lingard
chelsea=bakayoko-barkley
tottenham=ndombele-lo celso
aralarında olma ihtimali en yüksek olan çelsililer
Ne genc begenirsiniz nede tecrubelo yasliWakaeme dzyuba gomis
EYT çıkarsa belki
nice ozan icin 6 teklif etmis, schalke 8 istiyormus.
marcao veya nelsson satilirsa ozan alinabilir aslinda bu paralara. uygun.
muslera?Moder capraz bag kopartmis. Bizi uzenin cidden cocugu olmuyor.
VdB olmaz, ten hag önemli rol alacak dedi. Digerleri olabilir ama.
bize transfer olmayan adamlar neyse de bizde forma giymis oyuncularin fbjk tercihleri daha vahim. kuru ve denayer'i tjk istiyor diyorlar. bu namussuzluga giriyor artik. bilerek yapiyorlar.Moder capraz bag kopartmis. Bizi uzenin cidden cocugu olmuyor.