Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.907
- 11.247
- 1.838
onun cocugu oluyor.muslera?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onun cocugu oluyor.muslera?
bakayoko 1 sene daha kiralikmis, sonra satin alma zorunlulugu varmis. 40 milyona alip 1 sene oynatip 4 kez kiraladilar. kira bedelleri dahil 29,75m kasaya koymuslar. ortada 10 milyonluk bir zarar var, chelsea icin cerez parasi.valla ben bakayoko lingard isterim olabilitesi daha yüksek hem de
sanırım ayrılcakmış milandan nası yapcaklar bilmiyorumbakayoko 1 sene daha kiralikmis, sonra satin alma zorunlulugu varmis. 40 milyona alip 1 sene oynatip 4 kez kiraladilar. kira bedelleri dahil 29,75m kasaya koymuslar. ortada 10 milyonluk bir zarar var, chelsea icin cerez parasi.
bir katakulli dönecek ozaman onun transferinde. yaptiklari kira sözlesmesini bitirebiliyorlarsa olur.sanırım ayrılcakmış milandan nası yapcaklar bilmiyorum
Trezeguet el ghazi olabilir misanırım ayrılcakmış milandan nası yapcaklar bilmiyorum
abi tamam diğer mevkiler daha önemli de defansta da çok fazla kaliteden ödün vermemeliyizaynen bende
kaleci
2 stoper
1 bek
turk olmali
belirtmemiş de sanmıyorum onlarıTrezeguet el ghazi olabilir mi
Mevki belirtmis mi
abi tamam diğer mevkiler daha önemli de defansta da çok fazla kaliteden ödün vermemeliyiz
özetle yediğinden fazla atacaksın - katılıyorum.abi bu ligde donk necip alexis gibi stoperlerle samp olabiliyorsun ama hucumun ust duzey olacak
Şampiyon olmak istiyorsak 70 golü aşmamız lazım bir şekilde. İki forvetten en az 25 gol gelmeli. Sağ ve sol kanatta oynayan adamlarımız 10ar gol sallamalı. Defanstan toplam 5 gol şart, adam başı sezonda 1 tane atsınlar bir zahmet. Van Aanholt 2 tane atabilir yine. Orta sahadan şöyle 10-15 gol katkısı gelmeli. Az da yedek kanatlar ve orta sahalardan bir şey çıkmalı... Berkan Taylan Cica bu sene bişey oynamadı. Defanstan istediğimiz gol katkısı yoktu, iki forvetten alınması gereken katkıyı 4-5 forvetten toplamda aldık/alamadık. Takımın çehresini değiştirecek net 4 oyuncu almalıyız.Bu sene avrupada yokuz bunu unutmamak gerek. Yerlileri defanstan yana kullanmak daha mantıklı. Beklerden birini Türk yapmak lazım. İlla bonservis verilecekse Onur Buluta para vermektense Kazımcana bonservis ödemek daha mantıklı en azından ileride para kazanma ihtimalin var.
bir çok kişi göz ardı ediyor ama ne muhammed nede gomis ile bu kadar gol atamayız.Bizim gerçekten bitriciliği çok iyi olan bir forvete ihtiyacımız var.Forvetimizin 20 golü aşması şart ve mamininde gomisinde bunu aşması bana kalırsa imkansız.Keşke bize geldiği ilk sezonki gomis gibi birini bulsakŞampiyon olmak istiyorsak 70 golü aşmamız lazım bir şekilde. İki forvetten en az 25 gol gelmeli. Sağ ve sol kanatta oynayan adamlarımız 10ar gol sallamalı. Defanstan toplam 5 gol şart, adam başı sezonda 1 tane atsınlar bir zahmet. Van Aanholt 2 tane atabilir yine. Orta sahadan şöyle 10-15 gol katkısı gelmeli. Az da yedek kanatlar ve orta sahalardan bir şey çıkmalı... Berkan Taylan Cica bu sene bişey oynamadı. Defanstan istediğimiz gol katkısı yoktu, iki forvetten alınması gereken katkıyı 4-5 forvetten toplamda aldık/alamadık. Takımın çehresini değiştirecek net 4 oyuncu almalıyız.
Gomis yaşını başını aldı artık. Bana kalırsa son 30 dakika falan anca oynar maalesef. 9 gol atması yanıltmasın, haşmetlimiz tüm penaltıları kendi kullandı ve takım full ona çalıştı. Rize maçında penaltı kaçırınca 2.penaltıyı babel atmıştı. Şüphesiz sevilen bir isim ama gerçekleri göz önünde bulundurmak lazım. Gomis yaşlandıbir çok kişi göz ardı ediyor ama ne muhammed nede gomis ile bu kadar gol atamayız.Bizim gerçekten bitriciliği çok iyi olan bir forvete ihtiyacımız var.Forvetimizin 20 golü aşması şart ve mamininde gomisinde bunu aşması bana kalırsa imkansız.Keşke bize geldiği ilk sezonki gomis gibi birini bulsak
belki yerli isteyebilir o da muhtemelen başakşehirli berkay olacaktır. keşke gelse, baya kaliteli topçu o elemanOkan kimleri ister acaba spesifik olarak
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
vvedat muriqi umut güneş onur bulut mahmut tekdemir halil akbunar ilk etapta isticeği isimler olurOkan kimleri ister acaba spesifik olarak
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ikinci etabı da yaz ustavvedat muriqi umut güneş onur bulut mahmut tekdemir halil akbunar ilk etapta isticeği isimler olur
kestiremiyorum onları da yazarımikinci etabı da yaz usta