Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjknin ceyhun kazancısını da bişey sanmıştım lan, adam nerede menajer ittirmesi adam var direk üstüne atlıyor

Uğur Karakullukçu'nun dediği doğruysa Denayer yıllık 2.5 net ve 1'de imza parası istiyormuş. Bu çok çok fazla asla verilmemeli ki ben forumun aksine Denayer'in iyi bir futbolcu olduğunu da düşünmüyorum.

Bizim geçen yılda yaptığımız ender doğru işlerden biri maaş politikası olmuştu. Şu an Marcao ve Nelson çok daha azına oynuyorlar. Gidip Denayer'e falan istediği rakam verilirse maaş dengesi bozulur, her oyuncu huzursuzluk çıkarır. Bizim yapmamız gereken geçen yılki politikayı devam ettirmek. Ayrılan olsa bile taviz verilmemeli. Scout ekibinin elinde isim vardır mutlaka yeri doldurulur.

Denayer ve trezegeyi unutup scouta yönelelim, yine ortasahadan başka her mevkiden adamların isimleri geçiyor deli olacam
bu isimler illaki alınmalı demiyorum ama kadroya akarı kokarı olmayan kaliteli topçu transferi şart
maaşına laf ettik ghezzalin ama 2 senedir en iyi topçusu bjknin. bizim de bu ayarda kaliteli isimlerimizin olması lazım. kerametin admin de benzer bir post girmişti geçenlerde

Uğur Karakullukçu: Cenk Ergün’ün listesinde Denayer var. 1 milyon € imza parası ve 2,5 milyon € maaş istiyor.

İmza parasını artırıp yıllık maaşını düşürürsek makul olabilir..
3 milyon imza parası yıllık 1.5 milyondan 3 yıllık sözleşme maaş dengesini korumak önemli yoksa totalde verilen para çok değil denayer icin

bu isimler illaki alınmalı demiyorum ama kadroya akarı kokarı olmayan kaliteli topçu transferi şart
maaşına laf ettik ghezzalin ama 2 senedir en iyi topçusu bjknin. bizim de bu ayarda kaliteli isimlerimizin olması lazım. kerametin admin de benzer bir post girmişti geçenlerde
Ortasaha ve forvette girilir yüke 2 isimde, bjk gibi stoperlere gömmek mallıktır

Trezeguet in 3.5 istemesine ihtimal vermiyorum bence onlar büyük ihtimal aston ile anlaşamadı taksit kabul etmiyor diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt