- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Trezeguet yerine
Diatta
Djenepo
Dreyer
bunlar var
Diatta
Djenepo
Dreyer
bunlar var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denayer gibi adamı 3-5 m euroya bulursun, maaşı da 800k falan olurDenayer ayarında? bir topçu alsak ne kadar bonservis öderiz. Ordan hesap edersek totalde maaşı çok sıkıntı olmayabilir. Btw ben de denayeri beğenmeyenlerdenim
weghorst yattı diyolaBjknin ceyhun kazancısını da bişey sanmıştım lan, adam nerede menajer ittirmesi adam var direk üstüne atlıyor
Uğur Karakullukçu'nun dediği doğruysa Denayer yıllık 2.5 net ve 1'de imza parası istiyormuş. Bu çok çok fazla asla verilmemeli ki ben forumun aksine Denayer'in iyi bir futbolcu olduğunu da düşünmüyorum.
Bizim geçen yılda yaptığımız ender doğru işlerden biri maaş politikası olmuştu. Şu an Marcao ve Nelson çok daha azına oynuyorlar. Gidip Denayer'e falan istediği rakam verilirse maaş dengesi bozulur, her oyuncu huzursuzluk çıkarır. Bizim yapmamız gereken geçen yılki politikayı devam ettirmek. Ayrılan olsa bile taviz verilmemeli. Scout ekibinin elinde isim vardır mutlaka yeri doldurulur.

weghorst yattı diyola
bu isimler illaki alınmalı demiyorum ama kadroya akarı kokarı olmayan kaliteli topçu transferi şartDenayer ve trezegeyi unutup scouta yönelelim, yine ortasahadan başka her mevkiden adamların isimleri geçiyor deli olacam
Uğur Karakullukçu: Cenk Ergün’ün listesinde Denayer var. 1 milyon € imza parası ve 2,5 milyon € maaş istiyor.
Ortasaha ve forvette girilir yüke 2 isimde, bjk gibi stoperlere gömmek mallıktırbu isimler illaki alınmalı demiyorum ama kadroya akarı kokarı olmayan kaliteli topçu transferi şart
maaşına laf ettik ghezzalin ama 2 senedir en iyi topçusu bjknin. bizim de bu ayarda kaliteli isimlerimizin olması lazım. kerametin admin de benzer bir post girmişti geçenlerde
Çok para, 1.50+500k imza parasına imzalayacaksa gelsin, stopere 2 m civarı maaş vereceksek yandık biz forvetler 5m ister
bana bu transfer olur gibi geliyor. son durumu nasıl acaba denayerin takip eden var mıMaaşını 1,5-1,6’ya çeksin; imza parasını 2-2,5’a yükseltiriz.
bana bu transfer olur gibi geliyor. son durumu nasıl acaba denayerin takip eden var mı