Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Musleranın maaş hakakten sıkıntılı ya bakınca - konuya manevi yaklaşsamda son kontrat çok tuzlu, haklı eleştiriler yani
Diagne - çok şükür son senesi, 2.4 felaket- satılsa çok daha memnun olurumda , nerde o avanak
Gomis - 1.75 bence gelen adama verilcek maaş değil
Omarda 1.4lük mü bilmiyorum. oynatılmalı mı onuda bilmiyorum

Yunusun maaşına ayar çekilir herhalde

Spesifik olarak hatırlamıyorum ama Rize'deki döneminde bir çok oyuncu derli toplu hale gelmişti, en basiti bekler Okan'dan sonra ayrıldı sanırım.

Başakşehir döneminde de İrfan'ın, Mert'in vs kariyer zirvesi oldu Crivelli dahi verimli bir sezon geçirdi.

Konuyla alakalı Selezynov üzerindeki etkisine yönelik açıklamalar var, 10 kilo fazlası olan adamı alıp MT'a geri dönecek seviyeye gelmesinde önemli katkısı olduğu söyleniyordu mesela.
akhisarda lopez ,ömer ve mugdattan aldıgı katkı da çok iyiydi.aynı sezon fbyi deplasmanda da bekleri öne cıkararak yendi.belki ali turaptan faydalanır.van anholtu iyi kullanır

Muslera şimdi bakınca Fiyat Performans olarak batıyor tabide bence çok ağır bakılıyor - adam en uzun süreli yabancımız resmen , kaç şampiyonlukta ciddi payı var - tabiiki eskidi ama kesip atmak yerine çok düzgün şekilde vedaya hazırlanılmalı. 11 senemi ne adam bizde ya
Alex Ferguson'in Manchester united'a 20 sene emegi var. Emeginin karsiligini almiyorlar mi ? Yapilan son kontrat cok hatali Muslera ile.

Alex Ferguson'in Manchester united'a 20 sene emegi var. Emeginin karsiligini almiyorlar mi ? Yapilan son kontrat cok hatali Muslera ile.
kontrat konsuunda mali konuda asla itirazım yok - eleştirileri %100 haklı bulıyorum 1.25 artılarla 1.5 u geçmemeliydi.

Ben hadi yallah gibi bakılmasını istemem o kadar. anlaşılmasaydı güzelce ayrılınırdı. O teklifi hemde 2024 e kadar yapan yönetimi sorgulamak lazım açıkçası - adam kariyer sonunda o parayı sunarsan evet diyecektir tabi hangi futbolcu demesinde ... yoksa verilen parayı savunmuyorum tabii ki

okan buruk akhisarda iken 2017-2018 sezonunda feneri ömer ve mugdat ile yenmiş 3 kere,içerde dışarda.

bjkye karşı aynı sezon deplasmanda 10 kişi ile aldıgı bir beraberlik var.
sonraki sezon rizeyle feneri içerde 3-0 yenmiş,deplasmanda da uzun süre 10 kişi kalıp,beraberliği yakalamıs ama penaltı ile yenilmişler 3-2

rize ile bjk maçları şansız ve bahtsız geçmiş biraz :crushed:

ben hala Hakan Şükür'ün youtube kanalında futbol yayını olduğuna şaşırmaktayım son 15 dkdır.

Süperlig’de geride bıraktığımız sezonda en fazla hava topu kazanan stoperler:

Samet Akaydın - 120
Victor Nelsson - 115
Dino Arslanagic - 96

(beIN Sports)

25C74280-C6EF-451D-B685-486B3A38C81D.webp

Sözlesmeleri askiya alip, adamlara aydan aya maaslarini verelim. Bir sene boyu biryerde calisamazlar. Cem Uzan gibi kariyerlini bitirecegim moduna gecsin cüzdan sallayan basganim.

young boys macında,o dönem altyapıda stoper oynayan ve frikikten golleri olan anıl karaer solbekte oynayıp asist yapınca özgürcana feldkampın yeni gözdesi diye gaztede haber vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt