- 2 Nisan 2012
- 43.389
- 22.365
- 2.888
Orta saha almiyoz mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9 kişi sayabildim
orkun
ferhat
h.şaş
uğur
linderoth
umit
lincoln
thomas
bouzid
orkunun yanındakiler kim yaw
Oynatmadığımız Gomis ve Omar'dan da çıkmak lazım.Diagne ve Muslera gittiginde kredi kartiyla döndürelecek kivama geliyor.
akhisarda lopez ,ömer ve mugdattan aldıgı katkı da çok iyiydi.aynı sezon fbyi deplasmanda da bekleri öne cıkararak yendi.belki ali turaptan faydalanır.van anholtu iyi kullanırSpesifik olarak hatırlamıyorum ama Rize'deki döneminde bir çok oyuncu derli toplu hale gelmişti, en basiti bekler Okan'dan sonra ayrıldı sanırım.
Başakşehir döneminde de İrfan'ın, Mert'in vs kariyer zirvesi oldu Crivelli dahi verimli bir sezon geçirdi.
Konuyla alakalı Selezynov üzerindeki etkisine yönelik açıklamalar var, 10 kilo fazlası olan adamı alıp MT'a geri dönecek seviyeye gelmesinde önemli katkısı olduğu söyleniyordu mesela.
PVA öyle ya da böyle PM'den geldi . İmza parası vermedik ve 1.8 e oynuyor.Yıllık değil teknik olarak. 1.5 m yıllık 2 m euro da imza parası uygun. 2 myi bonservis diye düşün
at kafası At t.. demek istemiş olabilirAnderson Talisca dicem ama o maaşı vermesinler lutfen
Alex Ferguson'in Manchester united'a 20 sene emegi var. Emeginin karsiligini almiyorlar mi ? Yapilan son kontrat cok hatali Muslera ile.Muslera şimdi bakınca Fiyat Performans olarak batıyor tabide bence çok ağır bakılıyor - adam en uzun süreli yabancımız resmen , kaç şampiyonlukta ciddi payı var - tabiiki eskidi ama kesip atmak yerine çok düzgün şekilde vedaya hazırlanılmalı. 11 senemi ne adam bizde ya
kontrat konsuunda mali konuda asla itirazım yok - eleştirileri %100 haklı bulıyorum 1.25 artılarla 1.5 u geçmemeliydi.Alex Ferguson'in Manchester united'a 20 sene emegi var. Emeginin karsiligini almiyorlar mi ? Yapilan son kontrat cok hatali Muslera ile.
gerek yokOrta saha almiyoz mu