Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu herife niye bu kadar taktın motz? adam fb figuru falan değil gibi.
fener taraftarı antrenörü yakıştıramıyorum. adam işini iyi de yapabilir ama önemli değil.
eğer yerli antrenör seçiyorsak bence mantığımız siyasi partiler gibi olmalı. ortak değeri benimsemeyene görev verilmemeli.
yabancıda elbette böyle bir şey aramayız.

fener taraftarı antrenörü yakıştıramıyorum. adam işini iyi de yapabilir ama önemli değil.
eğer yerli antrenör seçiyorsak bence mantığımız siyasi partiler gibi olmalı. ortak değeri benimsemeyene görev verilmemeli.
yabancıda elbette böyle bir şey aramayız.
Onu anladım reis ama herif fb taraftarı değil gibi duruyor çalışmış sadece geçmişti bilmiyorum 1-2 güne daha belirgin hale gelir gibi bu durum.

Mert müldür
Keita balde
Talisca
Denayer
Umut bozok
Halil akbunar
Gbamin
Onana
Ravil Tagir
Kaan Ayhan
Alıp
Cicaldau
Gomis
Emre Kılınç
Alpaslan
Nelsson
Omar
Luyindama
Diagne
Satalım, sulh içinde transfer sezonu kapansın.
Muslera(okan)
Mert(Boey) Denayer(Kaan,Emin) marcao(Ravil) Aanholt(ömer,ravil)
Gbamin(taylan,kaan)
Onana(Berkan)
Talisca(Emre A.)
Keita(Yunus,Halil). Kerem(Yunus, Barış A.)
Mohammed(Umut,Eren)
On numara alternatifli bir kadro zaten tek kulvarda oynıycaz

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dzyuba’ya acil çökmemiz gerek tr ligi için harika bir oyuncu ve serbest durumda. gidip ihtiyacımız olmayan halil akbunar kovalıyoruz

Boey = Mert Muldur
Silmeni önerirdim ama geç kaldım...İzlediğim Boey' i, hele de Serie A da filan az çok tutunabilmiş, epey maç oynamış herhangi bir futbolcu ile kıyaslamak, abesle iştigal etmektir. Şu hareketi de iyi yaptı, diyebildiğimden çok fazla, bu nasıl profesyonel futbolcu olmuş, dedirtmişliği vardır. Kolay hüküm veren biri olmadığım halde söylüyorum ki bundan hiçbir şey olmaz...

Kadro planlamaları yapılıyor sende goruyorsun. Forumda mesela alt yapidan oyuncuyu 1 mevki icin kacinci secenek olarak koyuyolar kadroya?

Bartugun oynamamasi gercekten komik. 2 yildir yattigi yerden para kazanan ardanin 12 milyon cebe indirmesi kimsenin gozune batmiyor ama bartugun istedigi rakam yuksek geliyor.

Stoperde alt yapidan 2 adam var elimizde. Emin ve kaan. Biz 30 yasindaki adami getirmeye calisiyoruz yerli diye. Alpaslan falan aliniyor. Bu adamlar 4. 5. Seceneğe düşüyor.
U17-19 gibi amatör oğlu amatör liglerde çocuklar birbiriyle oynuyor ama ciddi rakip çıkmıyor. tff 1.lig ve tff 2.lige kiraya verip gelişmelerini sağlamak lazım. Emin Bayram kendini Bolu'da kanıtladı ama Işık Kaan kimdir necidir bilen yok. Tff 1.lige ve 2.lige yolladığımız elemanlardan bazıları bu sene hiç oynayamadı. Bunlar hep referans ama halil dervişi oynatacağına eren aydın'ı oynatsan daha mantıklı olurdu, niğde'nin tarlasına gönderdiler. Bişeyler yapıyoruz ama eksik kalıyor.

Cengo galiba marcao ve nelsson satışı yapıp ucuza abdulkerim-denayer tandemi kurup parayı ortasaha ve hücuma gömmeyi planlıyor

Denayer yerine oraya daha farklı profilde bi stoper isterim açıkçası.

Ya Bırakın parayı marayı arkadaş yedeklerine kadar değişmeli bu lanet kadro. Bize kümeye kümeye diyenlerin alayını üst üste koymalıyız . Gs store dan 300 liralık ürüne pahalı diyenler maaşa çok diyor neye göre kime göre çok? Kalite lazım kalite..
Eyvallah renktaş kadronun kaliteli olması gerektiği noktasında hemfikiriz

Peki Denayer'mi Marcao'mu daha kaliteli

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt