Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denayer 2017-2018 sezonunda sakatlıktan ötürü oynamamısta bir dönem.iyki fernando ve donk varmış.maiconla ve serdar azizle olacak iş değildi.son 6 hafta denayer oynamış ve 6'da 6 yapmısız ligde

denayer 2017-2018 sezonunda sakatlıktan ötürü oynamamısta bir dönem.iyki fernando ve donk varmış.maiconla ve serdar azizle olacak iş değildi.son 6 hafta denayer oynamış ve 6da 6 yapmısız ligde
Denayer, onyekuru ve telles'in peşini bırakacağımızı hiç sanmıyorum. Kariyerleri bitmeden gidip gelmeleri eksik olmaz.

Ya şimdi Bartuğ hain , Mustafa Kapı hain , Karagümrük’e giden çocuk hain. Altyapıdaki menajerler bizi karıştırıyor hepsine tamam da bilen bilir Karakullukçu bizim altyapıdakilerle sıkı fıkı senelerdir Ozan Kabak için Serdar Ali ile falan kapışıyordu Tv Plus’ta.

Altyapıdakilerle konuşmuş dün yayında anlattı. Çocuklar diyormuş ki abi Bartuğ abi bile oynamadıysa bizi nasıl oynatacaklar.

Arda Güler baya wonderkid şuan. Emirhan Kayar var altyapıda onun için demiş ki Emirhan’ı niye oynatmıyorlar anlamıyorum. Şimdi sen altyapıdan kimseyi denemeden Halil Özer’e 2M verirsen adamın aklını menajer de karıştırır her şey olur. Adam 18 yaşında Karagümrük’e gitmese belki profesyönel sözleşme alamayacak 1.lige gidecek. Karagümrük’ten teklif gelince gidecek tabiki. Ben de Emre Taşdemir transferine sevinmiştim zamanında. Ama elli kere sakatlık geçirmiş adam. Altyapıdan bir kişiyi bile denemedik Taşdemir’i almadan. Böyle olunca altyapıdaki adam durmak istemezki.

Adamlar altyapı kategorisinde champ olmuş 19 yaşında. Halil Özer’i kovalıyorsun fırsat vermeden. Bartuğ denemeden Aytaç’ı alıyorsun. Sonra hainsin sen kardeşim. Riekerink Mustafa Kapı’yı oynattı diye popülist oluyor sonra. Hoca değil dediğin şuan İskenderun’u çalıştıran Riekerink Terim’den de Torrent’den de çok daha umut veriyordu çocuklara.

harbiden forumu okuyolar ha medyadakiler.denayeri gördüler,ondan önce berk kızıldemiri görüp süper yetenek falan dediler:oops:

Akşama buralar karışır demiştim de bu kadarını beklememiştim almadığımız topçu kalmamamış maşallah

Dursun özbeğin ibrayı istediği zamanları hatırlatıyor bana bu dönem

Dediğim şeyi hiç anlamamışsın şöyle izah ediyim o zaman sen denayer olsan boey 1.150 alırken sen kaça anlaşırsın belirli bir kariyerin var ve belçika milli takımı oyuncususun,almayalım diyebilirsin o zaman abdulkerim gelir 4 milyon bonservisle verirsin 1 milyon yıllık mutlu olursun..
Marcao Uefa liginin ortalaması en yüksek oyuncusuydu bu sene. 1.2’ye oynuyor Nelson Danimarka ile DK’ye gidecek 600.

İmza parasının ucu açık ama 1.5’den fazla isteyemezsin. Ben çok severim Denayer’i. Ama o kadar piyasası olsa Lyon uzatmadan tüm Fransa hatta Almanya çokmüştü adama.

okan burukla gençlerin kaderi değişecek,inanıyorum.onları en iyi okan anlar.ben olsam direkt duran toplar için berk kızıldemiri alırım,15ine basınca furkanı a takıma alırım.furkan cok baska ya.evladım olsa bu kadar taparım.arda güler,emirhan ilkhan ne ki..heheyt.furkan sag ve sol ayagı ile istediği herşeyi yapıyorç.u 13te de bi velet keşfettim sanırım,ona da bakacagım

Gene müthiş genç dostu sinyor Terim Mertan Caner diye bir çocuk vardı Benfica maçlarında falan döktürdü hazırlık maçlarında altyapıda da baya sükse yapmıştı. Kupa maçında ADS’ye karşı asist yaptı Sercan’a ya da Ayhan’a.

Gitti son gün Gökoğlanı aldı 2.5M’a. Sonra aslolan Galatasaray’dır. Ne anladım ben bu işten. Sene sonu onu da gönderdi oynatmadan :D

okan'ın ekibindeki fenerli herife takmış vaziyetteyim. asla gelmemeli
bizim taraftar yine biz farklıyız havasına girmiş.
topçu olsa sorun olmazdı ama antrenör kabul edilemez

okan'ın ekibindeki fenerli herife takmış vaziyetteyim. asla gelmemeli
bizim taraftar yine biz farklıyız havasına girmiş.
topçu olsa sorun olmazdı ama antrenör kabul edilemez
Bu herife niye bu kadar taktın motz? adam fb figuru falan değil gibi.
dortlu defans kesin yani? savunma oncelikli dizilisler degil mi bunlar hep?
Ben üçlü oynattığını hiç görmedim çok sanmıyorum ama belki dener.

2004 takımının kaptanına + milli takım oyuncusu sol bek sözleşme bile vermemişsin çocuk 18 yaşında.

Sonra Ts Eren Elmalı’yı ucuza aldı bize yüksek fiyat çekiyorlar diye ağlıyorsun.

Müstehak bence.

nevzat da 1 milyon 800 demiş denayer için gaztede

Denayer Marcao yerine bakılmıyor, Luyindama yerine bakılıyor.

Marcao giderse Brezilya'dan 2 alternatif futbolcu üstünde duruyor yönetim. İkiside 24 yaş altı.

Marcao için beklenti en az 15 milyon euro

erdalbilmemne diye biri yazmış twitterda

Bizimkiler Raul Gustavo’yu kovalıyormuş Brezilya’dan.

Ya şimdi Bartuğ hain , Mustafa Kapı hain , Karagümrük’e giden çocuk hain. Altyapıdaki menajerler bizi karıştırıyor hepsine tamam da bilen bilir Karakullukçu bizim altyapıdakilerle sıkı fıkı senelerdir Ozan Kabak için Serdar Ali ile falan kapışıyordu Tv Plus’ta.

Altyapıdakilerle konuşmuş dün yayında anlattı. Çocuklar diyormuş ki abi Bartuğ abi bile oynamadıysa bizi nasıl oynatacaklar.

Arda Güler baya wonderkid şuan. Emirhan Kayar var altyapıda onun için demiş ki Emirhan’ı niye oynatmıyorlar anlamıyorum. Şimdi sen altyapıdan kimseyi denemeden Halil Özer’e 2M verirsen adamın aklını menajer de karıştırır her şey olur. Adam 18 yaşında Karagümrük’e gitmese belki profesyönel sözleşme alamayacak 1.lige gidecek. Karagümrük’ten teklif gelince gidecek tabiki. Ben de Emre Taşdemir transferine sevinmiştim zamanında. Ama elli kere sakatlık geçirmiş adam. Altyapıdan bir kişiyi bile denemedik Taşdemir’i almadan. Böyle olunca altyapıdaki adam durmak istemezki.

Adamlar altyapı kategorisinde champ olmuş 19 yaşında. Halil Özer’i kovalıyorsun fırsat vermeden. Bartuğ denemeden Aytaç’ı alıyorsun. Sonra hainsin sen kardeşim. Riekerink Mustafa Kapı’yı oynattı diye popülist oluyor sonra. Hoca değil dediğin şuan İskenderun’u çalıştıran Riekerink Terim’den de Torrent’den de çok daha umut veriyordu çocuklara.

Kadro planlamaları yapılıyor sende goruyorsun. Forumda mesela alt yapidan oyuncuyu 1 mevki icin kacinci secenek olarak koyuyolar kadroya?

Bartugun oynamamasi gercekten komik. 2 yildir yattigi yerden para kazanan ardanin 12 milyon cebe indirmesi kimsenin gozune batmiyor ama bartugun istedigi rakam yuksek geliyor.

Stoperde alt yapidan 2 adam var elimizde. Emin ve kaan. Biz 30 yasindaki adami getirmeye calisiyoruz yerli diye. Alpaslan falan aliniyor. Bu adamlar 4. 5. Seceneğe düşüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt