- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
L.dama ve boy'u üçer milyona kaktırsak Umut bozok ve kazımcan'ın parası rahat çıkmış olurBoey = Mert Muldur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
L.dama ve boy'u üçer milyona kaktırsak Umut bozok ve kazımcan'ın parası rahat çıkmış olurBoey = Mert Muldur
Denayer, onyekuru ve telles'in peşini bırakacağımızı hiç sanmıyorum. Kariyerleri bitmeden gidip gelmeleri eksik olmaz.denayer 2017-2018 sezonunda sakatlıktan ötürü oynamamısta bir dönem.iyki fernando ve donk varmış.maiconla ve serdar azizle olacak iş değildi.son 6 hafta denayer oynamış ve 6da 6 yapmısız ligde
telleste 2 seneye gelir gibi,iyi de olur.tecrübeli bi telles mariano gibi katkı verebilirDenayer, onyekuru ve telles'in peşini bırakacağımızı hiç sanmıyorum. Kariyerleri bitmeden gidip gelmeleri eksik olmaz.
Müldür ve Bozok okey de Kazım kadar oynayacak yerli vardır altyapında be.Sağ bek
stoper
Sol bek
Forvet boş mevkiler şuan yerlide.
Mert Müldür, Kazımcan Karataş ve Umut Bozok ilaç olur. Stopere bir yerli çözmemiz mantıklı olur.
Marcao Uefa liginin ortalaması en yüksek oyuncusuydu bu sene. 1.2’ye oynuyor Nelson Danimarka ile DK’ye gidecek 600.Dediğim şeyi hiç anlamamışsın şöyle izah ediyim o zaman sen denayer olsan boey 1.150 alırken sen kaça anlaşırsın belirli bir kariyerin var ve belçika milli takımı oyuncususun,almayalım diyebilirsin o zaman abdulkerim gelir 4 milyon bonservisle verirsin 1 milyon yıllık mutlu olursun..
dortlu defans kesin yani? savunma oncelikli dizilisler degil mi bunlar hep?4-1-4-1
4-4-2
4-2-3-1
4-3-3
Bunlardan birini oynatacaktır veya farklı da olabilir kadroya en uygun en iyiyi nerde veriyorsa onu oynatıyor genelde.
Bu herife niye bu kadar taktın motz? adam fb figuru falan değil gibi.okan'ın ekibindeki fenerli herife takmış vaziyetteyim. asla gelmemeli
bizim taraftar yine biz farklıyız havasına girmiş.
topçu olsa sorun olmazdı ama antrenör kabul edilemez
Ben üçlü oynattığını hiç görmedim çok sanmıyorum ama belki dener.dortlu defans kesin yani? savunma oncelikli dizilisler degil mi bunlar hep?
Marcao 18 e giderse verilebilir bu para.nevzat da 1 milyon 800 demiş denayer için gaztede
Ya şimdi Bartuğ hain , Mustafa Kapı hain , Karagümrük’e giden çocuk hain. Altyapıdaki menajerler bizi karıştırıyor hepsine tamam da bilen bilir Karakullukçu bizim altyapıdakilerle sıkı fıkı senelerdir Ozan Kabak için Serdar Ali ile falan kapışıyordu Tv Plus’ta.
Altyapıdakilerle konuşmuş dün yayında anlattı. Çocuklar diyormuş ki abi Bartuğ abi bile oynamadıysa bizi nasıl oynatacaklar.
Arda Güler baya wonderkid şuan. Emirhan Kayar var altyapıda onun için demiş ki Emirhan’ı niye oynatmıyorlar anlamıyorum. Şimdi sen altyapıdan kimseyi denemeden Halil Özer’e 2M verirsen adamın aklını menajer de karıştırır her şey olur. Adam 18 yaşında Karagümrük’e gitmese belki profesyönel sözleşme alamayacak 1.lige gidecek. Karagümrük’ten teklif gelince gidecek tabiki. Ben de Emre Taşdemir transferine sevinmiştim zamanında. Ama elli kere sakatlık geçirmiş adam. Altyapıdan bir kişiyi bile denemedik Taşdemir’i almadan. Böyle olunca altyapıdaki adam durmak istemezki.
Adamlar altyapı kategorisinde champ olmuş 19 yaşında. Halil Özer’i kovalıyorsun fırsat vermeden. Bartuğ denemeden Aytaç’ı alıyorsun. Sonra hainsin sen kardeşim. Riekerink Mustafa Kapı’yı oynattı diye popülist oluyor sonra. Hoca değil dediğin şuan İskenderun’u çalıştıran Riekerink Terim’den de Torrent’den de çok daha umut veriyordu çocuklara.