- 31 Ağustos 2021
- 70.442
- 50.404
- 3.843
CÜzdan sallayan Dursun gifi*
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CÜzdan sallayan Dursun gifi*
net 2m euro alıyormuş. son durumu nasıl acaba.Adam şut atmıyor bildiğin balistik füze yolluyor; iki ayağını da kullanıyor. Keşke alabilsek
Böyle organize bi kitle sence tesadüf mü toplanıyor ?FT hocama en çok bu tipler zarar veriyor. Ulan rahat bırakın adamı ve kulübü biraz, sabah sabah olmayan şeylerden komplo üretip tartışıyorlar. Hoca bodrumda tatilini yapıyordur umrunda bile değildir
Rus yerine bunu tercih ederim.net 2m euro alıyormuş. son durumu nasıl acaba.
Onyekuru için bir tane gelsin yazdığım mesajımı bulsana :red:
Bu arada:
Rusya-Ukrayna savaşından önce zenit baya yazılıyordu ama son dönemde göremedim. Yine mi çıktıBir hususu merak ediyorum
Marcao için Torino ve Zenitte yazılıp çiziliyorda - Zenit avrupa'dan men değil mi Rusya olayı yüzünden ... bir futbolcu niye gitsin ki Zenit'e şu an misal.
Gazete kolonlarında okudum bu sabah , ciddi değil yanide. Ya bilmediğim bir şey var dedim ya da gazete editörleri "bas geç ya boş kalmasın" modunda her yaz olduğu gibi.Rusya-Ukrayna savaşından önce zenit baya yazılıyordu ama son dönemde göremedim. Yine mi çıktı
Zenite gitmez artık dediğin gibi doldurma haberdir.Gazete kolonlarında okudum bu sabah , ciddi değil yanide. Ya bilmediğim bir şey var dedim ya da gazete editörleri "bas geç ya boş kalmasın" modunda her yaz olduğu gibi.
Net komik olur gülerizBelgeseline buraları koyar mı acaba Acun![]()
Evet bu hafta açıklanması bekleniyorGeriden geliyorum Tdmiz Okan oldu mu?
En altta boldladığım kişilerden 7-8 kazanabiliyorsan yarın gel başla renktaş yöneticilikteOkan
Boey-Denayer-Gustavo-Telles
Guendouzı-Florentino-Rieder
Yunus-Mohamed-Kerem
Denayer free
Gustavo 6-7
Telles kira
Guendouzi 10-12
Florentino 5-6
Rieder 8-10
Kerem satılırsa da oraya Trezegeout çekersin kaleyi Türk yaparsın yada sağ beki Türk yaparsın 35+ birkaç Türk yedek isimle beraber 40 milyon yeter şu kadro için
Sadece Marcao+Nelsson+Cica 3'lüsünden bu kadroyu kuracak kadar bütçe elde edersin.
Luyindama+Diagne+Sekidika+Oğulcan+Aytaç falan filenle 7-8 daha bonservis kazanırsın.