Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CÜzdan sallayan Dursun gifi*
pay.gif

FT hocama en çok bu tipler zarar veriyor. Ulan rahat bırakın adamı ve kulübü biraz, sabah sabah olmayan şeylerden komplo üretip tartışıyorlar. Hoca bodrumda tatilini yapıyordur umrunda bile değildir
Böyle organize bi kitle sence tesadüf mü toplanıyor ?
Tesadüfenmi türkiye gündemine ilk sıralardan giriyor.
Tesadüfen mi başarılıda başarısızda olsa sonsuz biat ediliyor.
Tabiki değil hocanın haberide var bu kitleyide kendi oluşturdu büyüttü besliyor.
Fatih Terim sandığınız gibi tonton bir aile babası değil.
Adamın heryerde eli kolu var bugün Galatasaray işi olmasın aynı adamlar Milli Takım diye bağıracak
Kuntzun ayağını 6 aya yer bunların hepsi organize faaliyet

Bir hususu merak ediyorum

Marcao için Torino ve Zenitte yazılıp çiziliyorda - Zenit avrupa'dan men değil mi Rusya olayı yüzünden ... bir futbolcu niye gitsin ki Zenit'e şu an misal.

Bir hususu merak ediyorum

Marcao için Torino ve Zenitte yazılıp çiziliyorda - Zenit avrupa'dan men değil mi Rusya olayı yüzünden ... bir futbolcu niye gitsin ki Zenit'e şu an misal.
Rusya-Ukrayna savaşından önce zenit baya yazılıyordu ama son dönemde göremedim. Yine mi çıktı

Rusya-Ukrayna savaşından önce zenit baya yazılıyordu ama son dönemde göremedim. Yine mi çıktı
Gazete kolonlarında okudum bu sabah , ciddi değil yanide. Ya bilmediğim bir şey var dedim ya da gazete editörleri "bas geç ya boş kalmasın" modunda her yaz olduğu gibi.

Mohammed
Kerem Talisca Trezeguet
Transfer Transfer
PVA Denayer Nelsson Onur Bulut
Muslera
Bazı maçlarda kaleye Okan'ı koyup orta saha ikilisi yabancı olabilir bazen Trezeguet yerine Yunus ile başlayıp orta saha ikilisi yabancı oyunculardan tercih edilebilir ...

Nelson ve marcaoyu toplam 35-37m satsak yerlerine denayer, kaan ayhan/o kabak, merti ceksek. Hem yabanci kontenjanda elimiz rahatlar hemde diger transferler icin butcemiz olur. Böyle bir plan varsa destekliyorum sahsen

Gazete kolonlarında okudum bu sabah , ciddi değil yanide. Ya bilmediğim bir şey var dedim ya da gazete editörleri "bas geç ya boş kalmasın" modunda her yaz olduğu gibi.
Zenite gitmez artık dediğin gibi doldurma haberdir.
Torino ve Sevilla stoperlerini sattıktan sonra bizimkileri alacak muhtemelen. Çıkan haberlerin çoğu y.dışı kaynaklı. Gerçekleşme ihtimali yüksek bu yüzden.

Kız kardeşinin düğününe gitmişde tepki gelmişte mezut sinirlenmiş takipten çıkmış mış …. Ulan yalak medya siz ne iş güzarsınız ya senaryoya bak hele.

umut bozok'un ilk 11 de oynama talebi var diyorlar. Kasımpaşada yedeğe düştüğünde de sıkıntı yaşandığı söyleniyordu. Yine idare ettiler bir şekilde.

Okan
Boey-Denayer-Gustavo-Telles
Guendouzı-Florentino-Rieder
Yunus-Mohamed-Kerem

Denayer free
Gustavo 6-7
Telles kira
Guendouzi 10-12
Florentino 5-6
Rieder 8-10

Kerem satılırsa da oraya Trezegeout çekersin kaleyi Türk yaparsın yada sağ beki Türk yaparsın 35+ birkaç Türk yedek isimle beraber 40 milyon yeter şu kadro için

Sadece Marcao+Nelsson+Cica 3'lüsünden bu kadroyu kuracak kadar bütçe elde edersin.
Luyindama+Diagne+Sekidika+Oğulcan+Aytaç falan filenle 7-8 daha bonservis kazanırsın.

Okan
Boey-Denayer-Gustavo-Telles
Guendouzı-Florentino-Rieder
Yunus-Mohamed-Kerem

Denayer free
Gustavo 6-7
Telles kira
Guendouzi 10-12
Florentino 5-6
Rieder 8-10

Kerem satılırsa da oraya Trezegeout çekersin kaleyi Türk yaparsın yada sağ beki Türk yaparsın 35+ birkaç Türk yedek isimle beraber 40 milyon yeter şu kadro için

Sadece Marcao+Nelsson+Cica 3'lüsünden bu kadroyu kuracak kadar bütçe elde edersin.
Luyindama+Diagne+Sekidika+Oğulcan+Aytaç falan filenle 7-8 daha bonservis kazanırsın.
En altta boldladığım kişilerden 7-8 kazanabiliyorsan yarın gel başla renktaş yöneticilikte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt