- 6 Eylül 2014
- 94.172
- 64.962
- 4.608
6.5 net diyorsun sonra net bilmiyorum diyorsun kolpaspor naci6,5 net +2 bonus galiba net bilmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6.5 net diyorsun sonra net bilmiyorum diyorsun kolpaspor naci6,5 net +2 bonus galiba net bilmiyorum.
Abdülkadir herkes olumsuz konusuyor, bence aksine cok iyi stoper. Marcao 18e giderse al bedava denayer veya abdülkadir bas parayi talisca ve saglam 6 noya, tamamdir. Cok fazla transfere gerek yok. Birde alt yapidan Oyuncu monte et, hamza sag beke ali turap, baran.
Oldu olacak bernardo silva ve rodriyi alalim oh miss
6,5 net maaş 2 de bonus galiba net bilmiyorum dedim net derken bilgi anlamında değil kemiksiz olarak 6,5 olarak dedim.6.5 net diyorsun sonra net bilmiyorum diyorsun kolpaspor naci
Bir falcao parası ama o zamanlar euro 6 bandındaydı yamulmuyorsam. Boş muhabbet o halde.6,5 net +2 bonus galiba net bilmiyorum.
bernardo silva yaşlı rodri çok ağır diyecek üyeler var burdaOldu olacak bernardo silva ve rodriyi alalim oh miss
Talisca arabistandan ciksa ona o maasi kik verir hic kimse cine geri donermi sanmam orda da o maaslar yok adamda biliyordur herhalde avrupaya donunce 8 milyon istenmeyecegini kemiksiz 4 ver ucarak gelir ama eger arabistani kafasinda silmisseTalisca için 8 milyon maaşı + 3 milyon bonusu var diyorlar aslını bilen var mı? Doğruysa nasıl alabiliriz ki?
mizahi bir hesap ciddiye almaBu alkolik hesabı sallama mı? bilen var mı? Galatasaray Anderson Talisca için resmî girişimleri başlattı yazmış.. kafa mı yapıyor?
Falcao ya da 5+2 diyorlardı aşağı yukarı öyle üstat evet bana göre de öylede dünde yazdığım gibi zehir yayıldı bir kereBir falcao parası ama o zamanlar euro 6 bandındaydı yamulmuyorsam. Boş muhabbet o halde.

Halil Gomis
Cicaldau
Berkan assuncao pulgar
Omer Alpaslan Semih Boey
Cipe
Kume duser gol yeme rekoru kirariz en az gol attigimiz sezon olur bu takim 2. ligte bile gol atamaz tam belmasin kadrosu muthisHalil Gomis
Cicaldau
Berkan assuncao pulgar
Omer Alpaslan Semih Boey
Cipe