Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayer gelmesin maaş skalasını bozar diyenler talisca istiyor. Adam 8m alıyormuş kurban olduklarım..
denayer'e verilmesi gündemde olan fazlaligin daha fazlasini bugün kel sensibile'ye ödedik...
Morutan
Baris Alper
Boey

Ucude bize suan icin yetersiz

Oynama garantili kiraya verilmeliler yunus gibi donerler

Emre A
Yunus
Berkan (sonradan oyuna girip atletizm getirir)
Kerem
Emre K (okan ile iyi oynayabilir)

+ 3 turk transferi
Defansa turk ilk 11
Defansa turk ilk 11
Ilkay

Bi iki tanede altyapidan

Bize turkish rotasyonda yeter ve artar bile

Geri kalan turklerin hepsi sutlanmali
Üye Görüşü - 4 Yerli Oyuncu Alınmalı yerli rotasyonunda yapilmasi gerekenleri dün actigim konuyla güzel bir sekilde izah etmistim. alacagimiz 4 yerli oyuncu kritik öneme sahip. temizligi bunlar geldikten sonra rahatca yapariz.

Alex Kral’ı yazıyorlar bize. Fakir Goundeuzi’si

Duyumculardan biri krAlex diye bir tweet favlamış. Haberiniz olsun.

Talisca için 8 milyon maaşı + 3 milyon bonusu var diyorlar aslını bilen var mı? Doğruysa nasıl alabiliriz ki?

Hocam çok zor bir kadro bu - bonservisleri geçtim maaş bütçesini bence çok fırlatır ve de epey zor denklemler var

İlkay - Citynin hero kaptanı şu an , bence mümkünatı yok 1 sene banko orda kalır , buraya anca veteran hali gelir
Nelssonu yollamışsın marcao yerine ama görüntüde Marcao gidici gibi kendide istiyormuş çünkü
Talisca - o maaş nasıl hallolur bilemem
Trezeguet - iyi adam eyv ama Trabzon daha mı yakın sanki
Sorloth - Mo - Diagne - Gomisten en az 2 tanesinden çıkman lazım onun için ve EPL 'de gördüğünden enteresan bedellere denk gelebilri.

Baya zor 11

Zor ama ilk 2 garantili 11

Vasat adamlara 1 2 veriyoruzda ne oluyor

Birike birike daha fazlaya mal oluyor

Nasil ki cenkle dursun garanti bi kadro kurdular 2 sene basari ustune basari geldi

Aynisi yine yapilmali

Bizi feghe gomise fernandoya marianoya verilen paralar degil (kazandiklari basarilarin CL getirisi oldu)

Cicaldauya, ismail cipeye, omer bayrama, diagneye, filan verilen paralar batirdi

Muslera/Okan

Müldür/Boey/genç yedek---- Nelsson----Denayer/genç yerli yedek----PVA / genç yedek(var mı?)

Transfer/berkan yedek---Transfer/yerli yedek/baran genç yedek

Yunus/Morutan ----- Transfer /Halil/ Hamza genç yedek----- Kerem/BAY genç yedek

Mo/Diagne/Gomis (giden olursa yerine transfer)/ Eren Aydın yedek.
Muslera - Boey - Nelsson - Denayer - PVA - Transfer (6) - Transfer (8) - Morutan - Transfer (10) - Mo - Diagne - Gomis (Farkındayım Cica yok, satılır umudundayım - Luyindama ve Omar akıbeti belli değil- toplam 15 yabancı ediyor şu halde - satış olacaktır)

Cİca- luyindama- Omar - yeri dolarsa Boey - Diagne - Gomis elden çıkmalı başlıca yabancılar bana göre... Morurtan kullanılabilir düşüncesindeyim, MO okan'ın kullanabileceği geliştirebileciği düşüncesindeyim ama gitmek isterse ayrı tabi...

Stopere genç haricinde yerli alternatif gerek gibi duruyor . Bakınca kanatlar biraz alternatifsiz kalıyormuş gibi duruyor yani Kerem gitse ya da sakatlansa BAY mı oranın yedeği acaba emin değilim. Morutan forvet arkasıda denenebilir , trasnfer kanatta oynyabilen adam olabilir merkez ile baraber . Sıkışırsa TS 'ye gitmezse Umut Bozok neden olmasın ama bilmiyorum daha gidenlerden nedir ne değildir bilmiyoruz.

Aklımdan geçen bu - ilk 11 gibi yazmayı çok doğru bulmuyorum , yerli rotasyonu , yedekleme olarak görünmüyor benim gözümde.
Düzenleme zamanı geçmiş unutmuşum Emre Akbaba'yı 8/10 no yerli yedek olarak ekleyelim

Bu alkolik hesabı sallama mı? bilen var mı? Galatasaray Anderson Talisca için resmî girişimleri başlattı yazmış.. kafa mı yapıyor?

Zor ama ilk 2 garantili 11

Vasat adamlara 1 2 veriyoruzda ne oluyor

Birike birike daha fazlaya mal oluyor

Nasil ki cenkle dursun garanti bi kadro kurdular 2 sene basari ustune basari geldi

Aynisi yine yapilmali

Bizi feghe gomise fernandoya marianoya verilen paralar degil (kazandiklari basarilarin CL getirisi oldu)

Cicaldauya, ismail cipeye, omer bayrama, diagneye, filan verilen paralar batirdi
ben biten sezondaki kafroda yapılan hataları hiç tartışmam bile %100

Bu sezon ama öyle bir hal varki - fikstürün az , kadronda çok adam oynatabilirsin , genç adam koyablirsin, yerli kaleci monte edebilirsin vs vs. Bir yandanda sadece lig olduğu için ve kupa tabi , çok fazla bütçeye girmeye gerek yok fikrindeyim . Şampiyon ol bir sistemle Avrupa kupaları olduğu sezona esas yatırımı yap sağlam planlamayla .

Ama o planlamanın Beta testi bu sezon - Okan için TD olarakta aynı şey geçerli - takımın oturtulması içinde . Bu sezonki hamleler Avrupa kupali bir sezonun temelini atacaktır - esas trasnfer bütçesi oraya gerekebilir düşüncesindeyim.

Sonuçta projeler kısa vade değil uzun vadeli gelir kafası - BB ödemeleride seney daha fazla olacak vs vs gibi ufak detaylarda var

Seçimin son dönemi space odasına sardım. Orada konuşuyordu. Uzaklaşmak şart oldu. Saçma sapan adamları tanıyor olduk.
Özellikle Space'lerden uzak dur. Hem verilen bilgiler abartılarak ve değiştirilerek kulaktan duyma veriliyor hem de adamların bambaşka bir dünyada yaşıyorlar gibi çarpıtarak saçma yorumlar oluyor insanın beyin devreleri kısa devre yapıyor. Sanırım 2 space odasını dinlemiştim bu seçim dönemi bu forumda bazen eğlence için trollük yapan arkadaşlar bile o kişilerden daha mantıklı kalıyor.

Abdülkadir herkes olumsuz konusuyor, bence aksine cok iyi stoper. Marcao 18e giderse al bedava denayer veya abdülkadir bas parayi talisca ve saglam 6 noya, tamamdir. Cok fazla transfere gerek yok. Birde alt yapidan Oyuncu monte et, hamza sag beke ali turap, baran.

Talisca burda konusuluyor ama adamin aldigi maas belli bizim verebilecegimiz para belli. Bosuna hevesleniyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt