Muslera/Okan
Müldür/Boey/genç yedek---- Nelsson----Denayer/genç yerli yedek----PVA / genç yedek(var mı?)
Transfer/berkan yedek---Transfer/yerli yedek/baran genç yedek
Yunus/Morutan ----- Transfer /Halil/ Hamza genç yedek----- Kerem/BAY genç yedek
Mo/Diagne/Gomis (giden olursa yerine transfer)/ Eren Aydın yedek.
Muslera - Boey - Nelsson - Denayer - PVA - Transfer (6) - Transfer (8) - Morutan - Transfer (10) - Mo - Diagne - Gomis (Farkındayım Cica yok, satılır umudundayım - Luyindama ve Omar akıbeti belli değil- toplam 15 yabancı ediyor şu halde - satış olacaktır)
Cİca- luyindama- Omar - yeri dolarsa Boey - Diagne - Gomis elden çıkmalı başlıca yabancılar bana göre... Morurtan kullanılabilir düşüncesindeyim, MO okan'ın kullanabileceği geliştirebileciği düşüncesindeyim ama gitmek isterse ayrı tabi...
Stopere genç haricinde yerli alternatif gerek gibi duruyor . Bakınca kanatlar biraz alternatifsiz kalıyormuş gibi duruyor yani Kerem gitse ya da sakatlansa BAY mı oranın yedeği acaba emin değilim. Morutan forvet arkasıda denenebilir , trasnfer kanatta oynyabilen adam olabilir merkez ile baraber . Sıkışırsa TS 'ye gitmezse Umut Bozok neden olmasın ama bilmiyorum daha gidenlerden nedir ne değildir bilmiyoruz.
Aklımdan geçen bu - ilk 11 gibi yazmayı çok doğru bulmuyorum , yerli rotasyonu , yedekleme olarak görünmüyor benim gözümde.