Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ndombele ve lo celsodan baska kimse için heycanlanmaz taraftar.ilk açıklanacak isim heycan yaratacakmıs ya:uiyy:

yıldız transfer işi zor.nevzata göre biri bitti,serhan türke göre ikisi bitmiş.

bu arada bakınca herkes trasnfer yapıyor konuşmaları oluyorda

fener henrique ve bruma aldı - henrique yi bilemm ama bruma etikili olsaydı avrupada kalırdı muhtelemen
tjk - stoper aldı eyvallah rıdvanını kaybetti , atibaya sözleşme verdi
ts - para döküyor , yerli dosyası fena değilde yani bilmiyorum..

bakınca öyle kaçan gemide yok - 1i tokat gibi 2 transfer haberine bakar bizim onlara korkuyu salmamız

Witsel, Sigurdson, Eriksen, Vecino, Check Kouyate, Amadou Diawara,Tolisso?
Witsel Marsilya mıydı bir yer miydi oraya gidiyordu en son
Eriksen'e Man Utd ilgisi vardı diye gördüydüm yabancı kanakta - ama bu ihtimalide silmiş değilim tamamen.

diğerlerine bir şey diyemedim

Serhan Türk: Dursun Özbek'in ustalık dönemine geçtiğini düşünüyorum. Galatasaray'a para kazandırabilecek üç oyuncu Marcao, Nelsson ve Kerem'in en az bir sene daha kalabileceğini düşünüyorum. 4 nokta transfer dedi başkan ben 6-7'yi bulabileceğini düşünüyorum.

12 haziran-serhan türk

Serhan Türk: Dursun Özbek'in ustalık dönemine geçtiğini düşünüyorum. Galatasaray'a para kazandırabilecek üç oyuncu Marcao, Nelsson ve Kerem'in en az bir sene daha kalabileceğini düşünüyorum. 4 nokta transfer dedi başkan ben 6-7'yi bulabileceğini düşünüyorum.

12 haziran-serhan türk

XEKA'ya ne diorsun

Normalde futbolcunun başka takım taraftarı olmasını pek önemsemem. Lakin yaşadığımız tecrübeler gösteriyor ki öyleleri bize pek yaramıyor; son örneğİ, FB li olduğu tescilli Alpaslan' dır mesela. Galatasaray taraftarı olduğu bilinen, mesela Mert Hakan filan ise En FB lisinden bile daha çok yırtıyor bir taraflarını...

O bakımdan, futbolculuklarını beğensem de Abdülkerim ve Mert Müldür transferlerine şerh koyuyorum kendi adıma...

bu arada bakınca herkes trasnfer yapıyor konuşmaları oluyorda

fener henrique ve bruma aldı - henrique yi bilemm ama bruma etikili olsaydı avrupada kalırdı muhtelemen
tjk - stoper aldı eyvallah rıdvanını kaybetti , atibaya sözleşme verdi
ts - para döküyor , yerli dosyası fena değilde yani bilmiyorum..

bakınca öyle kaçan gemide yok - 1i tokat gibi 2 transfer haberine bakar bizim onlara korkuyu salmamız
nevzat da onu demiş.rakiplerin transferleri Galatasaray taraftarı için eğlence.:asd:çünkü Galatasaray iyi transferler yapacak demiş

------------Fernando---XXXXXX----------
Yunus-------------Talisca-----------Kerem
-------------------Muleka-----------------

nevzat da onu demiş.rakiplerin transferleri Galatasaray taraftarı için eğlence.:asd:çünkü Galatasaray iyi transferler yapacak demiş
Ben cuma gününe kitlenmiş haldeyim - içime doğuyor . Senin kategoriden baktım Hilal fazında olcakmış ay ... bir sinerji yaratalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt