- 2 Temmuz 2011
- 138.132
- 58.941
- 5.488
ndombele ve lo celsodan baska kimse için heycanlanmaz taraftar.ilk açıklanacak isim heycan yaratacakmıs ya

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Burdayim ama aslında burda değilim :Ç
Witsel Marsilya mıydı bir yer miydi oraya gidiyordu en sonWitsel, Sigurdson, Eriksen, Vecino, Check Kouyate, Amadou Diawara,Tolisso?
witsel atletico yapıyor sigurdson gelmez ahlaksız davaları var gelmemeli de kouyate bence iyi değil erikseni isterim tolisso sakat değil mi renktaş?Witsel, Sigurdson, Eriksen, Vecino, Check Kouyate, Amadou Diawara,Tolisso?
Serhan Türk: Dursun Özbek'in ustalık dönemine geçtiğini düşünüyorum. Galatasaray'a para kazandırabilecek üç oyuncu Marcao, Nelsson ve Kerem'in en az bir sene daha kalabileceğini düşünüyorum. 4 nokta transfer dedi başkan ben 6-7'yi bulabileceğini düşünüyorum.
12 haziran-serhan türk
tırtXEKA'ya ne diorsun
nevzat da onu demiş.rakiplerin transferleri Galatasaray taraftarı için eğlence.bu arada bakınca herkes trasnfer yapıyor konuşmaları oluyorda
fener henrique ve bruma aldı - henrique yi bilemm ama bruma etikili olsaydı avrupada kalırdı muhtelemen
tjk - stoper aldı eyvallah rıdvanını kaybetti , atibaya sözleşme verdi
ts - para döküyor , yerli dosyası fena değilde yani bilmiyorum..
bakınca öyle kaçan gemide yok - 1i tokat gibi 2 transfer haberine bakar bizim onlara korkuyu salmamız
çünkü Galatasaray iyi transferler yapacak demişmuleka yokmuş gundemde------------Fernando---XXXXXX----------
Yunus-------------Talisca-----------Kerem
-------------------Muleka-----------------
Ben cuma gününe kitlenmiş haldeyim - içime doğuyor . Senin kategoriden baktım Hilal fazında olcakmış ay ... bir sinerji yaratalım.nevzat da onu demiş.rakiplerin transferleri Galatasaray taraftarı için eğlence.çünkü Galatasaray iyi transferler yapacak demiş
Torrentle de ilgili olabilir onunda menajerligini yapıyorlarmışTalisca nın menajerlik şirketi Instagram dan takibe almış bizi![]()
okanın ardından mı pat pat açıklanacakmış transferler?Ben cuma gününe kitlenmiş haldeyim - içime doğuyor . Senin kategoriden baktım Hilal fazında olcakmış ay ... bir sinerji yaratalım.