GSCimbom
Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 426

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,5K
Okunma
453,1K
Sayfa
426/477
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada bakınca herkes trasnfer yapıyor konuşmaları oluyorda

fener henrique ve bruma aldı - henrique yi bilemm ama bruma etikili olsaydı avrupada kalırdı muhtelemen
tjk - stoper aldı eyvallah rıdvanını kaybetti , atibaya sözleşme verdi
ts - para döküyor , yerli dosyası fena değilde yani bilmiyorum..

bakınca öyle kaçan gemide yok - 1i tokat gibi 2 transfer haberine bakar bizim onlara korkuyu salmamız

Serhan Türk: Dursun Özbek'in ustalık dönemine geçtiğini düşünüyorum. Galatasaray'a para kazandırabilecek üç oyuncu Marcao, Nelsson ve Kerem'in en az bir sene daha kalabileceğini düşünüyorum. 4 nokta transfer dedi başkan ben 6-7'yi bulabileceğini düşünüyorum.

12 haziran-serhan türk

Normalde futbolcunun başka takım taraftarı olmasını pek önemsemem. Lakin yaşadığımız tecrübeler gösteriyor ki öyleleri bize pek yaramıyor; son örneğİ, FB li olduğu tescilli Alpaslan' dır mesela. Galatasaray taraftarı olduğu bilinen, mesela Mert Hakan filan ise En FB lisinden bile daha çok yırtıyor bir taraflarını...

O bakımdan, futbolculuklarını beğensem de Abdülkerim ve Mert Müldür transferlerine şerh koyuyorum kendi adıma...

bu arada bakınca herkes trasnfer yapıyor konuşmaları oluyorda

fener henrique ve bruma aldı - henrique yi bilemm ama bruma etikili olsaydı avrupada kalırdı muhtelemen
tjk - stoper aldı eyvallah rıdvanını kaybetti , atibaya sözleşme verdi
ts - para döküyor , yerli dosyası fena değilde yani bilmiyorum..

bakınca öyle kaçan gemide yok - 1i tokat gibi 2 transfer haberine bakar bizim onlara korkuyu salmamız
nevzat da onu demiş.rakiplerin transferleri Galatasaray taraftarı için eğlence.:asd:çünkü Galatasaray iyi transferler yapacak demiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt